hemma igen

I lördags kväll kom jag och pojken hem igen efter 6 härliga dagar i Jämtland, aspås. Vi har haft det så otroligt bra och vi hade tur med vädret och det har inte gått en dag utan att vi haft något att göra :)
Vi åkte upp klockan 04 natten mellan sön och mån, så i kom fram runt 11 på måndag förmiddag. Mina föräldrar var där uppe sedan ca två veckor tillbaka så vi hann träffa dom några timmar innan dom skulle åka hem, så vi avlöste varandra lite :P Vi hann iaf klättra upp i kyrktornet och traska runt i sommarstugan och kika lite på vad mammsen och pappsen gjort, målat och fixat, så duktiga så! :D
Sen när moren och faren åkt hem vilade vi lite. Hittade sen en fotbollsplan i skogen där vi kastade frisbee någon timme.
Sen kom Solbritt hem, Solbritt vår glada kompis som så snällt lånar ut boende till oss när vi är uppe och hälsar på, tack! :) Och såklart hittade vi på något med henne dirket, en sväng på sjön blev det med metspöna i högsta hugg! Och abborrar blev det, inte jättemånga men några iaf :)

På tisdagen blev det en heldag på sjön, och då blev det desto fler fiskar, hela 57st ;) sen blev det såklart abborre till middag som solbritt lagade, faantastiskt gott ;P

På onsdag morgon fick vi pannkakor av solbritt, så en bra start på dagen alltså :) Sen lärde vi oss att sno fisk, inte sno som i ta utan sno som i typ rensa. Man som kränger av skinnet av fisken och skär loss filéerna. Inte så svårt och bra att kunna så tack igen! Sen hjälpte vi solbritt att bära in hennes ved i vedboden resten av dagen, lite som tack för att vi får bo där och för att det faktiskt är kul. Som vi sa, när man inte måste är det kul :P Det blev rätt så fullt så stolta var vi :)
på kvällen traskade vi över till Roffe och spenderade kvällen där, väldans trevligt men kanske liite för mycket vin :P

Torsdag fick bli segdag på förmiddagen, vi sov länge och bara tog det lugnt. På eftermiddagen åkte vi iväg till Moose Garden och klappade älgar och hade det mysigt :) Kika in där och kolla, dom har en webcam, eller som dom  kallar det, en moose cam där man kan kika på älgarna, lättast att se dom är nog vi utforing, kl 11 och 15 :)
När vi kom hem därifrån blev det pizza med Roffe, så en kanondag helt enkelt.

Fredag blev fiskedag igen, eter en härlig morgonpromenad :P Solen sken och vi hade det mysigt och skojjsan med Solbritt hela dagen. Robert hade kommit hem också så vi hann träffa han också :) Efter fisket blev det Thaimat med Solbritt och Robert. En perfekt avslutskväll!

Lördag morgon, pannkaksfrukost igen, muums! Sen packade vi i sakta mak resten av morgonen. Gick runt och sa hejdå till allt och alla, satte blommor på mormor och morfars grav och sa hejdå till aspås.

Tack alla inblandade för en kanonsemester! :D



<3

vad mysigt ni verkar ha haft det! jag har hittat mitt drömställe kolla in hemnet, klingre 333!!



och på onsdag blir dett klippning o färgning, kanske jag blir blond...



eclipse nu i veckan, helgen???!!!



Saknar dig skrutt!




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR