2 år

2 år blir det idag med min älskling! :) Jag är så glad att jag träffat dig! Puss på dig mitt hjärta, jag älskar dig!



Awao!



Dagen började med sovmorgon. Sen blev det promenad till affären och handla massa gott till en stor frukost; marmelad, frallor, juice, nutella och massa gott! :) Sen hem och äta mysfrukost i en timme.. sen var jag ju då tvungen att åka till jobbet :( Mindre kul.. jobbar till 21 ikväll... men det blir till att göra något efter jobbet.. Sen får vi ta en heldag lite senare :)



<3


Torsdag

En lång ledig torsdag med mycket att göra! :) Det är en liten samanfattning på dagen.
Började med att gå upp tidigt för att åka och möta upp Sara, Andrea och Maria för att repa. Sara gör ett projekt för sin sista termin på sin lärarutbildning. En pjäs om sorg som jag, Andrea, Maria och Noah ska vara med i. Idag kunde dock inte Noah vara med.. Men sjukt kul var det, vi har dansat och övat och sjungit. Det blev väl en sisådär tre timmar innan vi var så trötta så vi fick ge upp :P Sen blev det lunch på Thelins.

Efter det åkte jag med Andrea till School of hair, Tösen fick sig en ny kortare fripp. Väldans snyggt! ;)

Sen raka spåret hem till Andrea för muffinsbak och vindrickande :P Sitter här nu och sippar på lite "morgon" ett väldigt gott mjukt rött vin! :) mums! :)

Imorgon firar jag och pojken 2år! <3 Tänk vad tiden går! Min lilla älsklingspojke! Älskar dig mest! :) Pojken som i skrivandes stund sitter och skriver tenta... det går nog bra! Han är duktig han! :)

Lite bilder från dagen:











tack för idag! :)


<3

Fruktsallad

Känner mig så snäll mot mina kollegor :P Har precis stått och fixat fruktsallad till hela högen (iofs bara 5st) :D
Vi får frukt två ggr i veckan men det är ingen jätte åtgång på den.. och så blir den lite gammal.. och då vill ju ingen röra den.. Men nu! När allt är skuret i bitar och blandat tillsammans då vill alla ha! :P haha!
Gott och trevligt såhär på eftermiddagen :) Och så lite kanel på så blir det ju kanon! :)

två tummar upp för fruktsallad! :)


<3

Laddar

Nu sitter jag och laddar, för i eftermiddag ska jag träffa Nina och förhoppningsvis Anjelican och äta glass! :D wihuu! hahaha! Som vi har väntat på detta tillfälle! Vi ska, enligt vad vi bestämt för några veckor sedan, prova den nya magnum gold glassen! Vi har inte provat den än för vi har lovat att vänta tills vi träffas. Hittils har det antingen inte varit glassväder när vi träffats eller så har det inte funnits något ställe att köpa glass på.... Meen nu är det alltså dags! Hoppas jag.. om inte en plötslig snöstorm drar in och sänker vårt glass-sug :P

Någon som testat den glassen eller någon annan av dom nya glassarna än?





<3

Det är inte bara jag :P


Lördagens middag :)

I lördags hade vi som sagt lite middag hemma för min bror och hans tjej. Det var väldigt trevligt och lyckat :) All mat var riktigt god och det var inget som egentligen var särskilt svårt att laga :)
Det här gjorde vi:

Förrätt:
Recept från taestline, härifrån :)

Smörgåsbakelse med räkröra - 4pers
 
8 skivor grovt rågbröd (vi hade dansk kavring)

Räkröra: 3 ägg, löskokta ca 2min. ca 15 färska räkor. salt och peppar.

Avocadokräm: 1 mogen avocado, ca 3msk färskost (philadelphia), lite citronsaft, salt och peppar.

Hacka äggen och räkorna och blanda till en gegga, salta och peppra. Lägg på första brödskivan. Lägg sen på ny brödskiva och bred där på avocadokrämen som du gör såhär: mosa avocado och blanda i philadelphia, ha i citron salt och peppar efter behag :P
Granera med en räka och voila!




Huvudrätt:
Recept från Jonas mormor :)

Helstekt kalkon med hasselbackspotatis.

Vi började med att köpa en fryst hel kalkon i onsdags, för den ska tina i kylen 2-3 dygn. Kalkonen vi köpte var något större (men ändå den minsta vi hittade) än den i mormors recept. Men då ökade vi bara lite på marinaden så var det problemet löst :P

Kalkonen vi köpte vägde ca 4.5kg enligt receptet ska den vara ca 3kg.

Marinaden:
* 2tsk salt
* 1½ tsk oregano
* ½ tsk mald svartpeppar
* 1½ tsk salvia
* saften av en halv citron
* 2 msk smält smör
* 1-2 msk svampsoya

Gör såhär: Torka av kalkonen och ta ut innehållet (spar det i en kastrull för det ska man koka buljong på sen, men det kommer jag till :P ). Häll i ca ½ tsk salt i kalkonen och lägg i en citronhalva (efter att du klämt ut saften till marinaden). Pensla hela kalkonen med marinaden. Pensla folie med smör och lägg i långpanna, lägg kalkonen på rygg på folien. Man kan binda ihop fötterna men det gjorde inte vi, behövs nog mer om man har massa fyllning i kalkonen :)

Stek kalkonen i ugnens nedre del på 200grade i 2 timmar. Ta sedan ut kalkonen, öpnna foliepaketet, pensla en gång till med marinaden och stek sedan i ugnen i 20 minuter till. Ta ut kalkonen och kolla köttsaften, den ska vara klar, inte rosa! Skär lite vid lår eller något annat tjockt ställe, köttet ska vara vitt :)







Buljongen som man sen använder för att göra sås på gör du såhär:

Lägg det som ligger i kalkonen i en kastrull och täck med vatten och salta lite. Koka i 30-45 min. Sila sedan.
Den här buljonegn kan man sen ha och använda som vanlig hönslbuljon :)

Såsen hittade vi i Vår kokbok har jag för mig.. Man smälte smör.. hade i buljong ca 2dl (beroende för hur många personer såsen ska räcka till såklart!) och även lite sky från kalkonen. Ca 1dl grädde och red sedan med såsredning så du får den konsistens du vill ha :)




Hasselbackspotatisen hittade vi också recept på i vår kokbok. Man skalar potatisen, lägg den sedan i exempelvis en träslev och skär sedan tunna skivor (du har den i träsleven för att inte skära genom hela potatisen). Pensla sedan med smör och stek i mitten av ugnen på 225 grader i ca 45min. Ta ut var 15e minut ungefär och pensla på med mer fett.. när det är ca 5-10 min kvar tar du ut och strör över salt och ströbröd. Färdigt! :)



Nu till Efterrätten! Receptet hittade vi även detta på taestline.
En glass-coctail :)

4 pers:
* 1.75 dl baileys (eller doodleys eller amarulla eller liknande)
* 1.75 dl Piña colada mix
* 2 bananer
* chokladsås
* Valfri glass

Blanda baileys, piña colada mixen och bananerna (vi tyckte det blev lite lite dock så vi tog lite mer av allt :P)
Dekorera med chokladsåsen som ett mönster i ett high-ball glas. Häll sedan i blandningen. Toppa med en kula glass av favoritsmak (vi hade apelsin-choklad glass!) :) dekorera med en skiva stjärnfrukt eller liknande :) voila!



Här har vi då alltså hela middagen :) Det blev riktigt lyckat och allt var väldigt gott! :)


PS: Vi hade också beställ chang och somerspy päron från systemet för att överaska och det var väldigt populärt och kul :)



Till förrätten hade vi lite bubbel :)



Tack för en jätte trevlig kväll! :)

 

 

 

 

 


middagstips med kassler

Ett recept från viktväktarna.

Lätta lådan  8portioner 6.5points
* 1 paket (400g) bandspaghetti
* 2 dl matlagningsgrädde (max 7%)
* 2 dl lättmjölk
* 4 msk chilisås
* 400g kassler
* 1 burk (400g) champinjoner
* 2 dl gröna ärtor
* 2 dl riven ost (max 17%)

Koka pastan, lägg i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde, mjölk och chilisås och häll över pastan. Skär kasslern i tärningar och lägg över pastan tillsammans med svampen och ärtorna. strö över ost och gratinera i ugnen i 225 grader i ca 20 min.


Verkligen ett recept som går fort att göra och det är riktigt gott! :) mums mums!



En liten förvarning

Nu var det ju som sagt länge sen (igen och som alltid efter helgen) jag skrev någonting här.. det beror nog lite på att jag har så mycket jag vill skriva om så det slutar med att jag inte skriver alls.. för jag vet inte vart jag ska börja.. men tänkte att jag ska skärpa mig idag och skriva ett par inlägg bara för att dela upp det lite så det inte bara blir ett klump-inlägg på femhundratrettioelva sidor.. kan bli segt att läsa :P Så en förvarning för många inlägg alltså :P

En liten snabbresumé av helgen kan jag ju iofs få med här.. :P I fredags åkte jag och pojken hem till nina och kim :) Vi moffade pizza och spelade x-box och jag skrattade så jag hade träningsvärk dagen efter :P En grym kväll på det hela taget. Man tackar! ;)

Lördagen kommer få ett eget inlägg för det var då jag och pojken anordnade finmiddag för bror min och hans tjej :)

söndagen spenderades mest i sovande tillstånd.. skäms på mig eftersom jag och nina skulle ha träffats men någon sov och hörde ej när telefonen plingade till... som sagt nina, en glass för detta ska du ha vare sig du vill eller inte! :P På söndag eftermiddagen kom iaf pysseljuntan över för vi skulle repetera lite inför saras projektarbete som hon har nu under sin sista termin! Snart är tösen färdig! Galet! :P Projektarbetet är iaf en "pjäs" eller hur jag ska beskriva den som vi alla är med i :) det var en skön eftermiddag med mycket prat om allt mellan himmel och jord :)

Men som sagt, håll utkik efter nya inlägg som bör poppa upp under dagen :P


<3

träningsfunderingar :)

Gymmade igår! Och det var länge sen nu! Vad skönt det var :) Hade sällskap med Maria, alltid bra med sällskap. Jag är verkligen en periodare vad gäller träning.. Nu har jag snöat in på pass och joggingrundor på senaste tiden.. men efter gym-passet igår känns det som att det eventuellt är en ny gym-period på g :P Ultimata vore ju om jag kunde variera mig lite... men jag snöar verkligen in på det som känns roligast för stunden... Vi får väl se vad som händer framöver.. Vi pratade om att testa spinning också. Kanske en ny favorit? Har inte varit på spinning på flera år.. då när jag var större och inte hade någon kanon-kondition.. då vill jag minnas att det var förjäkla jobbigt men ganska kul.. i en period :P innan jag hittade någon annan träningsform.. sen har spinningen liksom fallit bort från min tränings repertoar.. Jag älskar ju att cykla ute.. men har en nervös känsla inför spinning...tänk om jag inte orkar..tänk om jag trillar av! Man vet ju aldrig liksom! :P

Nä men jag tror jag ska försöka ta tag i min spinning-fobi som det nästan har blivit.. och bara möta min rädsla.. Vem vet, det kanske är grymt kul och sen är det det enda jag kommer tjata om här på bloggen tills jag tröttnat och vågat testa någon ny träningsform :P

Har du testat eller brukar du gå på spinnig? Hur är det och vad har jag att vänta mig? :P


<3


renskav och billig glass!

Igår var jag och pojken och storhandlade lite. När vi kom mot glassen så hittade vi ett galet trevligt erbjudande! Ben&Jerry's Wich för 5kr st!! Helt crazy! Jag har velat prova den ett tag så vi plockade på oss ett par och avslutade alltså shoppingen med ett leende! :D

När vi kom hem och hade packat upp lagade vi middag. Det blev en fantastiskt god middag! Renskav i pitabröd! Så lätt att göra och så jättegott! :P
Vi stekte lite champinjoner och lök och sen i med renskaven. Sen på med creme fraiche och lite svartvinbärs gelé. Färdigt! Vi åt gojset i pitabröd som vi rostat med massa sallad, gurka och tomat :) Rekomenderar starkt! :D

Sen efter att ha klagat över magont ett tag så kom vi på att vår kära lilla glass låg i frysen! Helt plötsligt hade vi inte ont i magen längre! Magiskt! ;P
Har hört att glassen är lite av en besvikelse och inte alls så god. Men jag håller inte med! Den var riktigt god! :D

"En rund sandwichglass med maffiga choklad-cookies och rikligt av chocolate chip-glass emellan." Som det står på GB´s hemsida :)

Sen att den kostar 5kr st på city gross i bromma är ju ett tips som jag gärna delar med mig av! ;)
Så har du vägarna förbi där så köp på dig ett lass! :) 




<3


regn regn snö?

Why?
Igår hade man ett inlägg som hette sol sol sol... och idag möts man av detta? Då undrar man ju faktiskt bara varför? Aprilväder är det enda svar jag får.. Men tycker inte att det är ett bra svar för... ja bara för att! Jag vill ha sol idag igen! Kan inte tänka mig att någon vill ha mer snö nu.. eller? :P

Hade en mysig eftermiddag med mammi igår. Först strosade vi runt i solen och bara pratade, sen var det kör. Å så vi sjöng! :P Eller njaa... jag var så hungrig så magen gjorde ont.. så var lite sådär halvengagerad... Meen det var mysigt ändå! :P
När vi strosade lite runt st.eriksplan så gick vi förbi stockholms glasshus, vaarför har jag missat detta ställe undrar jag bara!? Ett helt litet paradis med bara maassa massa glass! :D faabouluse! Blev dock ingen glass igår men nu vet ni vart ni httar mig en varm sommardag! :)

Idag ska det storhandlas och fixas lite, på lördag ska nämligen jag och pojken laga finmiddag till storebror och hans tös :) Kan inte avslöja vad vi ska laga för det är en hemlis.. men tror det kan bli succé! Vad lagar ni när ni ska bjuda på finmiddag? :)


<3


sol sol sol!

Jag känner hur man börjar bli lite piggare i kroppen för varje solig dag som går! :) Även om det är segt att gå upp när klockan ringer tidigt på morgonen så hjälper det ju verkligen till när solen skiner in i sovrummet! Då blir det inte riiktigt lika jobbigt att gå upp :)
Igår jobbade jag kväll för första gången på väldigt länge (har jobbat här tidigare, nästan varje sommar, men var ett år sen sist). Jag sitter i en telefonväxel/information och på kvällar och helger jobbar man ensam. Var lagom nervös när sista personen skulle gå.. Men det gick riktigt bra precis som för ett år sen :) skönt att veta, klapp på axeln! :)

Idag är det tisdag vilket innebär kör med mamma! Ska bli kul! :) Mysigt att få strosa med mammsen lite i stan innan vi går till kören och flummar och skrattar så vi gråter :P You and mee moooom! ;D

annars då? Någon som märkt att jag håller på att lära mig hur man fixar med bloggen? :P haha! Har inte gjort så mycket men jag håller på att läsa på lite om hur man gör.. tänkte mig bli något av en bloggdesigns-expert.. siktar väl på att vara det runt 2040 med min takt :P haha!
Nääää! Men om ni har tips på hur och vad man kan göra så släng fram dom bara! :)



<3 

löprunda :)

Tillbaka efter en liten löprunda :) Skönt att få komma ut i solen och röra på sig lite innan man ska till jobbet och sitta still inomhus i flera timmar :) Älskar den nya löprundan, skönt att slippa springa så mycket på asfalt. Träffade på en liten snok på vägen som låg och solade också. Det såg väldans skönt ut! :P

Glömde berätta att jag och pojken var och kollade på utomhus-möbler till balkongen i helgen också! :) Vi hittade en jättefin grupp med fuskrotting-möbler. En soffa, två fotöljer och ett bord :) Nu ska vi bara lägga trall på balkongen innan vi köper dom :) Wii! Då kan man få sitta på balkongen i eftermiddagssolen och mysa! Längtar! :)

nä nu är det dags att duscha, äta lunch och fixa lite innan jag drar till jobbet :)


<3


helguppdatering.. igen

Så har helgen varit.. varför går tiden så fort när det är helg? Men har haft en grym helg iaf :)
I fredags grillade jag pojken och patrik hamburgare på den lilla lilla gröna grillen :) Jääähääätte gott! :D
Sen på lördagen var jag och pojken hemma hos Andrea och grillade och mysde. Vi skulle gå på bio men vi lyckades glömma bort att titta på klockan.. när vi väl tittade hade bion redan börjat...Upps! :P Som tur var hade vi inte beställt biljetter! Så vi kollade på film hos Andrea istället, mys mys :) (bilder från lördagen finns hos Andrea)
Igår var vi ute på ön nästan hela dagen. Först en sväng hem till mig sen till Jonas. Vi mötte Nina, Kim och vovvarna i parken med Leo och jonas familj :) Viggo och Leo busade och busade och busade, sååå söta! :D

Här kommer bilder från helgen, Enjoy! :)


nyinköpt lykta :)


Lilla lilla grillen :)


Middag :)












Myshelg helt enkelt! :)

Idag ska jag jobba kväll.... yeey... not! men men.. ibland ska man göra det också :)

Tack alla inblandade för en toppen-helg! :)


<3

Sommar på G!

Skrev ju igår att det ska komma snö... men snömolnen verkar ju faktiskt ha glömt bort det som jag hoppades! Idag står det istället i tidningen att det ska regna. Aldrig har man väl varit gladare för regn? :P haha! :)

Något som jag verligen förknippar med att våren och sommaren är påväg är alla lukter som man börjar känna ute! :) Idag när jag gick till jobbet luktade det blöt asfalt vilket för mig är sommar :P haha! Låter ju kanske lite konstigt.. Men så är det för mig :P

Under vintern känner man ju nästan inga lukter utomhus för näsan är alldeles för upptagen med att inte frysa sönder av kyla. Men nu börjar man känna alla olika dofter igen. Så även om det är blöt asfalt det luktar så gör det mig glad, för jag känner att det luktar! :) Nu är det bara att vänta på syréndoft, klipptgräs-doft, gill-lukt, sjölukt, blomdoft och gödsel-stank! :D

Vilka dofter längtar du efter? :)


<3


Snart helg!

Den här veckan har verkligen gått fort! Kanske för att jag och Nina började prata om att "snart är det helg!" redan i måndags :P Det kanske är tricket när man vill att tiden ska gå fortare och man vill att det ska bli helg, prata om det som om det är imorgon hela tiden :P Faaast då kan man ju iofs bli besviken när man vaknar och det inte är helg fast man pratat om det som om det skulle vara det... myyyycket förvirrande! haha! Så nu lämnar vi det! :P Men imorgon är det ju iaf fredag och sen kommer helgen! :D

Däremot hörde jag idag att det ska komma snö.. Antingen redan idag annars imorgon eller till helgen... Vad är det för påhitt?? Nu när man plockat fram vårskorna och vårjackan och köpt lite nya vårkläder. Då ska man väl inte behöva plocka fram vinterkläderna igen!! Suck på det! Nu håller jag iaf tummarna för att snömolnen missar att snöa och håller sig till nästa vinter :P

Igår blev det en till jogging/promenadrunda med pojken :) Mycket mysigt! Nu börjar vi röra oss längre bort och prova nya stigar som vi inte visste fanns :) Det har visat sig finnas jääättefina stigar och spår som man kan skutta runt på! :) Känns kul med nya runder nu när man kan börja springa ute (om snön glömmer bort det där med sista snön). Kul med variation! :)

Nu ska här jobbas lite :)


<3

Bilduppdatering från nya kameran! :)

Fredag: Grilla hos Patrik och Mia


Den lilla lilla gröna grillen!


Stolt bror med nya lilla grillen :P


Resultat = Gott! :)

Lördag: Utekväll fira Anjelica


Födelsedagsbarnet! :)


Ninisen med rörlig Rocki :P

Söndag: Hemma hos mor och far


Välkommen hem :)


Jag och pappa


Fika! :)


Vår!




Grilla! :)

mys :)

Måndag: Ute och tränar med pojken


Hurtbulle :P


<3

Tisdag: Innan kören med mammsen








Är väldans nönjd med kameran än så länge :) Två tummar upp!


<3

Galen måndag!

Blev det igår! :P haha!
Efter jobbet mötte jag upp pojken och så åkte vi hem tillsammans, alltid mysigt :) Vi han knappt komma hem innann vi gick ut igen :P En så solig eftermiddag kan man ju inte bara slänga bort så vi drog på oss träningskläderna och vikterna och tog en snabb promenad. Det var verkligen jättemysigt! Vi gick runt hemma och hittade nya stigar och vägar som vi inte har testat förut (ganska nyinflyttade :P). Vi stannade vid massa bänkar och tränade armar och ben och bara tokade, sen joggade vi hem. Joggade gjorde vi för att vi hade bråttom, vi skulle hinna äta innan vi skulle iväg igen, på bio! :P hihi :)

Till saken hör att vi nästan aaldrig går på bio så vi ville verkligen hinna! :P kom väl hem efter träningsrundan vid sex och bion började sju.. streeessad! haha!
Vi slängde i oss lite mat (tack och lov för rester!!), tog en snabb dusch och sprang iväg. och vi hann! :)

Vi tittade på Kick ass. Blev dock något besviken.. men det var nog för att jag förväntade mig en rolig mysig komedi (nej jag hade inte läst om filmen eller hört något om den alls innan vi såg den) men den var ju något mer våldsam än mysig :P haha! men kul var den, något lång kanske.. men nu ska jag inte sitta här och dissa inte :P

Vi hade mysigt kul och stressigt ihop jag och pojken. Och vi vet nu att det gåår att hinna med ett biobesök även om man har mycket att göra :)

Något som jag däremot iinte hunnit göra är att föra över bilderna från nya kameran till datorn... det får nog bli ett uppdrag för ikväll, efter kören då förstås :P

vad ska du göra idag? :)

<3

                               


Måndag igen

Och så var det måndag... och såklart är det dimmigt, rått, kallt och bara måndagigt idag.. suck!
Meen har haft en riktigt bra helg så det kan jag nog leva på till nästa helg :P

Jag känner att jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen på helgen... börjar bli en trend att mina måndagsinlägg är summering av helgen rakt igenom :p

Men men, så får det väl bli idag ändå :)

I lördags firades Anjelica av mig och Nina. Vi började hemma hos Anjelica, poppa musik och fixa smink och bara vara med varandra, great! :) Länge sen vi var bara vi tre! :) Sen bjöd vi födelsedagsbarnet på middag på Helens krog vid Maria torget. Ett myycket bra ställe! Bra val Nina! ;D
Efter middag blev det hemmafest i skärholmen, helt galet långt var det att åka :P men med dessa flickor blir allt roligt så kul hade vi! :) Tack för kalaskväll sötungar!

Igår, söndag, åkte jag och jonas hem till mamma och pappa :) Solen sken och allt var bara jättemysigt! Vi bytte däck på min lilla bil och på mammas lilla bil :p Sen krattade vi och samlade löv på hög, en bra början på en majbrasa! :) Att avsluta dagen med att grilla var ju inte heller helt fel ;)

Den nya lilla kameran fick också följa med i helgen och vi håller på att lära känna varandra. Lite knagligt går det ibland men mest så går det toppen! :) Ska föra över lite bilder såfort jag hinner! :)

Har ni haft en bra helg?


<3

Fredag kväll :)

Träningen resulterade i 1mil på löpbandet! :) Glad men trött blev jag.. Får ta det lite lugnt med träningen nu kanske :p
Sen var det ju dethär med städningen... hrm... det blev väl sådär med den :P haha! Vi röjde liiiite lite i sovrummet innan jag kom på att det är mysigare att sova en stund. Och såklart var inte jonas sen att säga att det var en bra idé :p såååå... städningen står fortfarande kvar på "att göra"-listan :P

Nu är vi hemma hos bror min och Mia. Dom har idag köpt världens minsta (ärtgröna) grill! haha! :) Den är hyber-söt! :D Så nu står pojkarna och grilla, snart mat! Kommer sitta fint, är ju lite sent och jag är fantastiskt hungrig nu! :D mums mums!

Sen kommer nog Malou och Mats förbi, Så blir det efterrätt och film tror jag. Vi får se. Uppdaterar sen :)
Ska ta lite bilder med nya kameran också som kommer upp här senare ;P

Har du en kalasfredag?


<3

glada nyheter!

Har jag fått idag! :) haha!
Idag gick jag som vanligt till jobbet. Med tanken om att jag inte slutar förns 16, som vanligt. Men vad får man veta! Jo man får veta att idag får jag gå hem klockan 14! :D Deeet är ju inte en helt fel fredags-information! :) Nu kan alltså inte dagen gå fel känns det som :P

Det som gäller för dagen nu då är att träna efter jobbet (vilket kommer bli tidigare då än jag trodde vilket innebär att gymmet trolitgvis kommer vara ganska tomt! yeeess assså! :D ) Sen blir det raka spåret hem och påbörja vårstädning. Kanske inte låter så kul, men det är såååå stökigt hemma i vår lilla lya att det faktiskt bara känns skönt! :P (vuxenpoäng??) haha! såhär har jag nog aldrigt sagt förut, kanske jag har feber? :P haha! nämen lite städning får det allt bli :)
Men då eftersom jag slutar så tidigt så kommer det även finnas tid för myskväll med pojken!

som ni ser, inget verkar kunna bli fel idag! :D (peppar peppar!!!)

Sen har jag ju en kväll med mina flickor (Nina och Anjelica) imorgon att se framemot också! Middag och sen hemmafest :P (Nu låter det mer som vad man ska se framemot jämfört med städningen :P )

På söndag har vi tänkt åka hem till mina föräldrar och bara umgås :)

På det stora hela verkar det alltså bli en kanonhelg! Hoppas min positiva magkänsla håller i sig nu :)

Vad ska du göra i helgen?


<3

något att se fram emot! :)

Har precis fått i mig lunch.. blodpudding.. iinte roligaste maten som finns.
Vissa dagar är blodpudding helt okej.. men idag var det inte kul. usch och fy!
Meen jag har ju en ny kamera att glädjas åt! :D wiii! kommer kunna hålla mig glad länge länge!

Sen efter jobbet ska jag möta upp pojken så ska vi gå och gymma ihop, yeey för sällskap! :)
Det var väldigt länge sen vi gymmade ihop så det ska bli kul. Alltid skönt att ha något att se fram emot när man känner att dagen är lite för seg :)

Vad har du att se fram emot idag?


<3

Ny kamera!

Äntligen! Äntligen har vi köpt den! Den jag har längtat efter! Vår kamera! :D wiihuuu!
Det bidde en Canon ixus 120is! Tack Anjelica för hjälpen :)
Nu ska här börja fotas! wiiii! :D



<3

blandade bilder :)


jag och mamma :)

Fina Mia och bror min :)


Trötta sötar i sälen :P

Våffellunch i sälen :)

Favoritspelet mexican train!

Fin pojke i nya kläder :)

Sötingar :)

Fräknar på g i sälen :P


Fina Leo :)


Nya vårskor! :)

Om du vill se några fler bilder från sälenresan finns det hos (www.andreakarolina.blogg.se) :)


<3

hej igen!

Nu var det väl en vecka sen jag skrev här. Fy mig! men jag har ju en anledning :p
Snabbgenomgång:
Jag har firat påsken i sälen med jonas, andrea, erik och maria-majja :) Jag, Jonas och majjan satte oss i bilen förra onsdagen och påbörjade vår bilfärd uppåt :) Det tog väl mellan 6-7 timmar. timmar som vi fördrev med bil-lekar (vem tänker jag på, bla) maaaassa godis, musik och lite sömn (Majja :P).

Vi kom fram till Andreans stuga vid 20tiden och då stod sötingarna och lagade mat så vi behövde bara packa in oss sen fick vi maten serverad! :D mys! :)

På torsdagen blev det längskidåkning för mig och pojken, och dom andra åkte till backen och snowboardade sig :)
På kvällen blev det tacos och mys, igen! :D

Majjan skulle åka hem på fredagen så vi skjutsade henne till bussen på morgonen och efter lite bussjakt vinkade vi ajöss. Resten av dagen spenderades med en lååång frukost med pojkarna, sen åkte killarna och shoppade och andrea lärde mig åka bräda i bebisbacken :) bara två ordentliga vurpor. Det gick ganska bra iaf :) Men tycker ni inte att det var lite ombytta roller där? Killarna shoppar och tjejerna är i backen :P hihi :) Min pojke hittade sig ett nytt skidset med byxor och jacka :) hetingen! :p
På kvällen blev det middag ála andrea och erik, myyycket gott :) lite mexican train på det också sen var det god natt :)

Lördagen bjöd på ännu lite mer längskidåkning för mig och jonas. Så härligt! :) Skönt också när man får användning för de nya grejjorna man köper :P Annars  spenderade vi lördagen med bastu, mexican train, god mat och mys :)

Sen kom söndagen och det var dags för hemfärd. Det som var lite surt här var att vi under den tiden vi varit där haft mulet, snö, regn och en liiiten glimt av solen. Men på söndagen, då var det klarblå himmel och strååålande sol... dumma väder :P
Vi städade stugan sen tryckte vi i oss en pizza innan vi åkte hemåt, jag och jonas iaf :P Andrea och Erik hade 85mil framför sig till tärnaby.
Jag och jonas kom fram till våriga sthlm runt 20 på kvällen, konstigt att det inte var snö överallt :P
efter att ha packat upp lite lite så åkte vi hem till Jonas föräldrar. :)

Måndagen var vi då alltså hemma hos jonas förälrdrar och bara tog det lugnt och lekte med leo och firade jonas mamma :) sen blev det mumsig middag på kvällen innan vi åkte hem till lägenheten igen.

Där har vi en snabbgenonmgång på vad jag har haft för mig under veckan :P



<3