mys


AndreaBara några av alla de många fina bilder jag fick på min tuss! Snygg tjej! Räkna med att det kommer flera ;)


<3


Årets första egenfångade kräfta

mms_img252452559 (MMS)

Årets första egenfångade kräfta


Sussa söttEn mysig sömnstund med nya gosedjuret från Nina inom räckhåll.. Så fridfullt


<3


Under lugg

 

<3


Hästar

 

<3


Lilla JuliaFinbesök i helgen :)

<3


Kräftfiske

Nu är det snart snart helg. Det första som händer för mig nu är att tuffa ut till ön med pojken. Där möter vi upp pappa och storebroren. Sen jäklar ska här fiskas kräftor! Ut med tinorna (heter det så...?) ikväll, sen blir det upp i ottan imorgon för att plocka upp dom. Så får vi väl se om det kanske blir kräftskiva sen. Hoppas hoppas!

Nu tjatar jag men rösta gärna på min bild här om du inte redan gjort det! Tack! :)

<3

Pianokonsert och sista dagen på fototävlingen

Igår var jag och pojken på konsert. Dock inte såndär konsert där man hopparochstudsarochsträcker händernamottaket-konsert utan vi tänkte att vi skulle samla vuxenpoäng och gick på klassiskkonsert. På konserthuset var det, tjusigt tjusigt. Det var Kungliga Filharmonikerna med dirigent Sakari Oramo och pianisten
Alice Sara Ott. Vuxenpoängen bara sköljde över oss! Nämen det var faktiskt riktigt mysigt. Först åt vi varsin grillad macka på Bellmans café och sen var det bara att slå sig ner på bästa plats (Tack Maria!) och lyssna. Däremot får vi nog erkänna att vi gäspade en hel del på slutet, men bra var det.

Idag är sista dagen för tävlingen som jag är med i på Laila Villebecks blogg. Jag hoppas att du som läser min blogg och har sett min bild vill hjälpa mig och rösta på mig :)
Rösta kan du göra här och min bild är bild nr 7. Det skulle verkligen betyda mycket för mig om jag vann och fick chansen att utveckla mitt fotografintresse!


<3

When life is rough, hold on tight..


<3


Bridesmaids

Var och såg Bridesmaids i måndags med mina fina vänner. Helt galet bra film tycker jag, det var länge sen jag skrattade högt åt en film. Händer mest när det är tecknat ;P Men den här var riktigt bra så den rekomenderar jag verkligen! :)<3


Semifinalist!

Nu är jag en av semifinalisterna i tävlingen jag nämnde tidigare. Om man tycker att min bild är fin och tycker att jag ska vinna så kan man rösta här, min bild är bild nr 7 :)

Spännande spännande! :)


<3