Det blir bara bättre!

Nu längtar jag så grymt mycket efter mer vår och sommar. Jag blir lika glad varje morgon när man vaknar och ser solstrålar som letar sig in i sovrummet från köksfönstret. Och att se marken igen nu när snön börjar smälta undan. Det är alltid härligt när man vet att det bara kommer bli varmare och ljusare. Vårglädje har aldrig skadat!

 

<3


Cosy kitten

 

<3


Bilder á la Jonas

Inget ont om min kära lilla systemkamera.. Men är det något jag har märkt så är det att bilder på mig (låter egoistiskt?) har minskat rätt ordentligt sen jag börjat ta med systemkameran om man är iväg på något.. Antagligen för att man blir mer osäker när man får en systemkamera i handen.. Så tyckte jag förut iaf.. Lättare med en liten kompaktkamera. Den kan alla använda. Men jag håller på att sakta men säkert lära pojken att använda kameran också :) Han fick öva lite ute i parken för någon helg sen. Tycker han var riktigt duktig :)

 

 

<3


Grattis mamma!

Igår fyllde mammsen år! Hurra hurra hurraa för dig söta mamma :)
Vi firade hemma med en mysig promenad och tre-rätters middag. Lite presenter och film. En mysig dag med andra ord!


 

<3


Tiden springer iväg

Måndag måndag måndag.. snart är den redan förbi och imorgon är det tisdag och veckan fortsätter rulla på och tiden går. Bara en liten upplysning. Är det bara jag som känner att tiden springer iväg? Det kan den iofs få fortsätta göra någon månad till.. men sen får den lugna sig! Sommaren ska vara lååång :) Nu ska jag snart skutta och träna. Ett galet skivstångs-pass står på menyn :)
Bjuder på en springande Leo tills vidare.

 

<3


Testa lite nytt

Hade en liten fotosession med Aimée förra helgen. Jag hade i uppgift att fota en bild till sista fotolektionen. Jag skulle ta en bild i en stil som jag vill utveckla. Jag hade ingen inspiration och visste knappt ut eller in. Men efter lite pepp och inspirations letande på google hade vi lite idéer och jag fick sminka och fota carro :) Det blev lite annorlunda porträtt, vilket jag verkligen vill utveckla. Jag vill ta bilder som berör, inte bara en fin porträtt bild rakt uppochned.. klart jag vill jobba med det med.. men jag vill göra något roligt och spännande. Något jag än en gång märkte att jag verkligen måste öva på är att prata med min "modell".. berätta vad jag vill få fram och vad jag vill att personen ska göra.. Jag vill få modellen trygg och säker i fotandet. Men jag övar och övar :) Tips mottages hjärtligen!

Här är några av bilderna. Den första bilden är den bild som jag hade med som sista bidrag till sista fotokursen :)
Vad tycker du om den?

 

<3Bloggändringar

Nytt nytt nytt. Som synes så ser bloggen lite annorlunda ut nu. Både till utseende och till namnet. Jag har bestämt mig för att ha mer fokusering på mina bilder här i bloggen. Mest för att nu har mitt fotograferande verkligen tagit fart. Jag har gått på min fotokurs, sista gången var i torsdags :(.. och nu har jag kameran med mig titt som tätt och jag fotar mycket mer än förut och vågar testa nya saker. Sen har jag också gått och blivit med nytt objektiv! Hipp hurra! I torsdags var det inte bara sorgligt och tråkigt för att det var sista fotokursen, det var också lycka och glädje för jag köpte mitt objektiv! Ett begagnat, lite läskigt, men till synes i nyskick Canon 100 2.8 USM Macro. :) Ojojoj så nöjd jag är! Har petat endel med det i helgen.. Det är mycket större och tyngre än mina andra älsklingar så lite darrigt blev det i början.. Men nu har jag vant mig och det blir bättre :) Så det lär dyka upp en hel del macro här i framtiden.

Så som sagt, min fotoframfart har börjat öka och det känns som att den här nya inriktningen på bloggen kommer resultera i att jag blir lite mer aktiv som bloggare igen och inläggen bör komma tätare :)


<3