Möhippa

Det var alltså möhippa som vi hade i lördags :) Min barndomskompis från 2års ålder ska gifta sig nu på lördag. Hon bor numera långt ner i landet så vi flög upp henne till sthlm tidigt på lördag morgon :) Vi hämtade henne på flygplatsen och åkte hem till en av tjejerna som var med och på hennes vardagsrums-golv hade vi picknick :) Det fick bli inomhus picknick eftersom vädret var lite halvkul. Men det gjorde som ingenting :) Så massa pastasallad, bröd, brie, kakor och partymusik blev det! Och peppandet var igång! :) Linnea stylades och fick bubbel och vin. Sen var det dags för fotografering, hon fick massa olika outfits och vi fotade och fotade, hon får se sen vad alla bilderna ska vara till ;)
Sen bar det av in till stan för lite karl-bingo. Vi hade en hel bricka med uppgifter som hon skulle göra och klarade hon uppgiften (exempelvis samla kramar eller autografer, tumbrottas, ge komplimanger och få äktenskapsråd) kryssade vi på bingobrickan! :) Och hon fick bingo! Duktig flicka! :D
Sen blev det middag på Djingis Kahn (stavas det så? hmm) och efter det bar det av till ett kareoke ställe där vi hade hyrt ett rum i två timmar, sen var man lagom hes, trött och glad :)
En mysig, rolig och lyckad möhippa tycker jag allt att det var! Bilder kommer sen ;)

Igår var man ju då lagom trött efter lördagens heldagskalasande :P Låg i soffan i princip hela dagen! Det var länge sen! Skönt att ha en egen dag där man bestämmer att man inte behöver göra någonting :)

Idag är det jobb som vanligt, men efter jobbet är det dags att möta upp Ninisen och äääntligen ska jag klippa mig! :) Får se om det blir någon ny spännande frisyr.. har pratat om lugg ett tag.. får se om jag vågar ;P


<3

Becca

Låter som en jätterolig möhippa!

Linda

Åh alltid kul med bröllop!Åh vad roligt att du gillade muggarna hoppas din sambo godkänner dem då;)

Det är ju som sagt kanonbra pris på dem nu!

Nathalie

åh tackar!

roligt med möhippa:D

det var kanon :)




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR