trött

söta bilder

1 timme och 20 minuter kvar innan hemgång...


Första bilderna med nya kameran!!

lördag




söndag



som sagt är detta första bilderna med nya kär...ehm.. kameran ;P
Me like a löt! :D
Tur också man har så heta människor att fota ;)



<3

Fredag i bilder







<3

Äntligen!

Ja i helgen har jag köpt den! Äntligen är den min! Som jag har längtat! I lördags köpte jag den, min egna systemkamera!! :D En canon eos 500d! är sjukt nöjd! provade den i lördags och bilderna blir ju så jäkla bra även fast jag inte kan kameran än, så vänta bara till jag har lärt mig den :P haha! :)

Helgen har varit bra i övrigt också :) Födelsedags middag i fredags, middag och bowling :) mysigt måå man säga!
Sen var det ju kameraköp i lördags, såå bra start på den dagen alltså ;) sen vart det partaj ute på ön, också skoj :)
Söndagen gick i seghetens tecken :P som det ska vara en söndag :P Sen avslutades kvällen med bomberman och sjukt mycket naturgodis. Så nöjd är man kan jag ju säga :) Det enda minuset nu är att jag verkar ha en förkylning på g... mindre kul... en förkylning som gör att man inte kan träna men man kan fortf gå till jobbet... suck! jag vill va sjuk eller frisk, inget halvmittemellangrejs! men men.. :p


<3

helt galet

Igår efter min flängiga eftermiddag och goda gärning på blodtappen hittade jag påvägen hem en mobil. En mycket fin mobil som låg på gångvägen halvt i en vattenpöl, alldeles ensam.. Den tar vi hand om tänker jag och tänkte att man kan ju alltid lämna den till polisen. Men efter att ha plockat upp den märker jag att den är igång. Vilket underlättar en aning då man ju faktiskt kan ringa till exempelvis senast uppringda. Som i det här fallet var flickvännen. Jag kanske inte ska ta allt men det var sjukt förvirrat och jag fick verkligen vara den som ansträngde mig för att bestämma vart vi skulle ses så han kunde få tillbaka telefonen. Och när jag träffade honom så sa han tack medan han stirrade ner i backen sen i princip sprang han därifrån.. jag sääger då det! helt sjukt! Men två goda gärningar på en och samma dag.. det får väl ses som lite bra iaf :P

Blev också bjuden på min allra första macarone av Caroline! Sjuukt gott! Har man inte provat det ska man göra det basta! :)

Idag är jag en aning trött.. men efter jobbet blir det lite träning med Caroline som köpt träningskort, wuhu! :)


<3

En god gärning

Ja idag tänker jag göra en god gärning. Ska gå och ge blod. Har gjort det ett par gånger men nu var det över 5 månader sen sist så nu ska jag ta mig tid! :) Det går ju så fort egentligen och det är ju viktigt. Och så blir jag ju lite glad och stolt efter :P Det är skönt att de som jobbar där verkligen gör hela besöket till en positiv upplevelse så man känner att man vill gå dit igen.
Ge blod är alltså mitt budskap idag :) sen är det ju såklart inte alla som kan eller får.. men om du kan och du får så kör på :P

Ska vinka av en kompis också.. som flyttar till lund idag.. vink vink!
Handla lite presenter också till en viss moster och hennes man.. späännande :P sen blir det blodgivning som avslut på dagen. Med Caroline och Tim :) någon mer som ska med? :P


<3

Måndagsskoj

Måndag idag. Har haft en bra dag och det braiga är inte slut :P
Började dagen med en liten sovmorgon för att jag jobbar kväll idag. Sen blev det en sväng till gymmet med Andrea-tussen för ett litet pass. Det blev lite lugnt och mysigt måå jag säga :) Sen lunch ihop på det. Tack fina tuss! :)

Sen lite jobb på det... ja... kanske inte bara kul men slutar snart iaf :p

och vad händer sen då, för det är inte slut än :P
Jo, efter jobbet bär det av hem till Ninisen! :) Och så blir det lite slumberparteey! :D haha!
Det ska bli supermysigt! såå jag längtar efter att få sluta såklart!

Hoppas att det är fler än jag som har en supermåndag! :)


<3

Kräftor

Det blev rätt mycket kräftor under fisket så vi är nöjda alla inblandade :P Vi fick upp 122st ;)
Det är alltid lika spännande att se om man har lyckats hitta ett bra ställe för sina tinor eller burar eller vad man säger :P Och det är alltid spännande när man precis drar upp sin bur för att se om den är tom eller full. Den här gången fick vi inte en enda tom bur så det var kul :)
Helgen har på det stora hela varit stressig, galen men riktigt rolig! Har hunnit träffa så många :) Sova kan man göra en annan gång ;) idag tex, min slödag! Ska bli skönt, får se vad man hittar på.. lite grace anotomy tror jag allt ;)
Här kommer lite kräftbilder iaf :)






<3

Fredag!

Tjoho äntligen fredag! :) Idag är det lite extra lyx på min front då jag bara jobbar till 13 :) det känns skönt för då har man ju så mycket kvar av dagen och man har liksom kommit igång och så. Skönt är det iaf!

Idag är det systrarna wallners födelsedag också! Hurra hurra hurra hurraaa för Mia och Malou! era söta små raringar! :) Solen skiner idag, kan det vara för att det är en födelsedagsdag? Det tror jag! :D

Ikväll är det ännu en gång dags att slänga i kräftburarna och hålla tummarna för stor fångst imorgonbitti när vi ska dit och dra upp dom :) Spännande spännande.
Sen är det lite födelsedagskalas på det.

Imorgon blir det då alltså uppdragning av kräftburar med massa kräftor i (hoppas jag) sen ska dom tas om hand hela dagen och så kokar vi dom nog på kvällen. Sen blir det nog en liten härlig vinkväll hos andrean om jag inte somnat till dess :P haha! :)

Hej och håå säger jag :) Härligt med helg! :)


<3

Våffelkväll

Vaart var kameran igår! Hade den varit med hade man nu fått se härliga mumsiga bilder på våfflor med massa gott pålägg som grädde, banan, kiwi, sylt choklad- och kolasås! För så hade jag det igår ;) Blev nämligen bjuden på våffelmiddag av Ninisen och det var så sjukt gott och mysigt så jag vet då inte vaad :P haha!
Mysigt som alltid med en ninakväll sådär lite mitt i veckan :) tack för det min sköna!

Innan mitt äventyr till nina hann jag och pojken med en sväng till öb för att inhandla stora plast lådor som vi ska ha kräftor i (hoppas vi) efter denna fredagens kommande kräftfiske! :) Man måste ju vara förberedd! :P

Idag är det allt ett riktigt höstväder.. det är mulet och regnigt.. jag säger då det.. liiite mer sommar vill jag ha!
Efter jobbet idag ska jag ta och klämma in lite träning innan det blir storhandling med den långemannen :) sen blir det nog lite höstmys ändå framför tvn ikväll.. är det mulet och trist väder så är det, så då får man göra det bästa av situationen! :)


<3

lite trött i ögat

Det är jag idag, gick upp en heel halvtimme innan jag behövde.. Bara för att jag inte orkade gå upp igår och kolla när jag egentligen började.. Jag trodde jag började klockan 8, men när jag väl var färdig och redo att åka och kom mig för att kika på schemat så fick jag ju se att jag började visst 8.30! suck :P meen men! Hade ju lyckats få upp pojken också så det blev lite extra mys i soffan med några serieavsnitt som vi såg klart på :) så ska väl kanske inte klaga.

Nu märks det verkligen att semestertiden är över och folk börjar komma tillbaka till sina jobb och skolan börjar. När jag åkte tunnebanan vid 8-tiden förra veckan var det i princip tomt i vagnen. Idag därimot, var det fullt! Suck på det, så nu ska man börja trängas igen. Istället för att få sitta i lugn och ro :P

Det är ju lite sådär med hatkärlek man känner att hösten kommer.. Hur kan sommaren nästan vara över, den där härliga årstiden som man konstant längtar efter.. Den har ju knappt börjat känns det som.. Men hösten är ju rätt mysig den med.. Eller tanken på hösten är ju mysig, en kopp choklad eller te under en filt framför en bra film.. men det brukar väl mer vara ruskväder, mörker och förkylningar.. Nä jag vet inte vad jag ska känna inför hösten. Jag vet bara att jag vill allt ha sommar en liiiten stund till iaf! Så det så! :)



<3

Pizzakväll i bilder!




Tack igen för igår!! :D


<3

Nöjd och glad!

Det är precis vad jag är idag! Igår var bara så bra :) Jag och pojken städade lägenheten i sakta mak under dagen. Så skönt att få det gjort ordentligt! Så får vi väl se nu hur länge vi kan hålla det städat.. vi brukar säga att nu jäklar ska vi vara duktiga och plocka undan vartefter... men.. sen brukar det förfalla sakta men säkert.. :P haha! :D

Sen på kvällen kom då iaf Nina och Kim och vovvarna över ::) Och vi bakade massa pizza! Eller två plåtar iaf :P Med allt möjligt på, halloumi, svamp, kallskuren skinka som jag inte kommer ihåg namnet på, mozarella, ruccola och tonfisk. I lite olika kombinationer alltså :P Väldigt gott var det och trevligt också! :) Lite fotboll på det och lite avslutande bomberman! :D
Lite bilder togs också men dom kommer upp senare, så pass på! ;)

Tack för igår alla inblandade!



<3

pizzakväll!

Ja som sagt, ikväll blir det pizzakväll! :D Nina och Kim ska komma hit och vi ska baka pizza tillsammans. Great! :D Så länge vi har pratat om det här. Vi har pratat om att göra halloumi-pizza sen i vintras tror jag :P så ikväll smäller det! haha! Massa pizza med massa olika pålägg!

Men först ska här städas i lägenheten! partymusik på högsta volym och städhandskar på, fast jag inte har några... men det lät bra :P Nämen det är en sak som är väldigt bra med att bjuda hem folk med jämn ström. Man håller rent :P tydligen fungerar det så här hemma iallafall, vi behöver pressen.. det borde man ändra på :P haha!

Men just nu fungerar det! så of I go! to the dirty dirt! :P


<3

reunion-week!

Helloo! :)
Min sista arbetsdag för den här veckan! Ska bli skönt med långhelg, för nästa vecka blir det desto mer jobb..
Den här veckan har/kommer bestå av två härliga reunions :) I tisdags var jag och pojken hembjudna på middag hemma hos Caroline och Tim :) Jag och Caroline jobbade med varandra för ca ett år sedan när jag fortf jobbade på 3. Känns kul att vi fortf har kontakten och middagen var jättemysig! :) Det bjöds på grymt god risotto med kantareller och sparris och så ungsstekt kyckling till, sen massa god äppelkaka efter! Mums! :) Sen blev jag såklart kär i deras katt Charlie också! En ootroligt söt ragdoll! såå nu har jag suttit och kollat blocket om en sån.. men har väl kommit fram till att det inte kommer fungera.. för köper vi katt kommer mamma och pappa aldrig kunna hälsa på.. och det känns sådär halvbra.. får fundera vidare på det... men det blir en tillbaka kaka på det här inom kort! :)

Sen idag ska jag på middag hemma hos Andrea, och då ska även tess och linda komma som jag jobbade med när jag jobbade på systembolaget i vintras! :) Så som sagt! Jag får träffa lite gamla arbetskamrater den här veckan! :) toppen! Vi ska äta middag och prova viner är planen för kvällen, känns ju inte som det kan gå fel ;P

Imorgon är det kräftfiske på g! :) Ska bli riktigt kul, jag, jonas och pappa ska ut till en sjö ute på ön och kasta i våra burar. Sen blir det spänd förväntan inför lördagmorgonen när man ska dit och hämta hem burarna. Kommer vi bli glada eller besvikna :P spännande! :) Kanske hinner man med en liten drink med mina kära flickor imorgon också! hoppas! :)

Nu ska här jobbas så svetten lackar..... eller... inte :P haha!



<3

dripp dropp

Idag öser regnet ner! Grått, rått och ruskigt.. så kan man beskriva den här måndagen.. Hade nästan kunnat vara mysigt om det inte var så att man ska sitta på jobbet hela kvällen.. Meen tiden går nog fort och sen får man komma hem till pojken och dricka en kopp te och mysa en stund innan man somnar. Så lite mys har man att se framemot :p

Helgen har varit fullspäckad och kalasig iaf :)

I fredags efter jobbet och efter en god middag hemma med ett trevligt glas vin skuttade jag och pojken på bio. Vi såg Inception, en myycket bra film må man säga! Nämen riktigt spännande! Lite lång var den men det gjorde inte så mycket, för det hände ju saker hela tiden. Den rekomenderas! :)

I lördags firade vi en kompis till Jonas som fyllt 30, grattis! :) Vi var på Garbos och tog oss en sväng om :P trevligt trevligt! :)

Sen då igår så var jag med Ninisen heela dagen! :) ett perfekt avslut på helgen! Massa shopping, lite lunch sen en mack-middag hemma in the nina-place :) och så fick vi se nästan hela filmen "17 again". Faktiskt rätt skoj ;)

Så summan av kardemumman denna helg har varit kanoners! :) Sådet ska jag tänka på nu när jag sitter all alones på jobbet och väntar på att få gå hem :P


<3