Linnea <3 Fredrik i bilder




Ett härligt äventyr med mina tjejer! :) Grattis igen Linnea och Fredrik! Ni är fantastiskt söta ihop, tack för att vi fick komma och vara med på er dag!



<3

Ny Herman

Igår bakades vår andra och sista Herman :) Vi testade lite nya ingredienser i. Istället för mörk choklad och valnötter hade vi i mintchoklad och blåbär! Han blev väldigt god må jag säga! Har dock ingen bild.. men han blev blåbärig och fin :P haha! :)


<3 

Möhippan i bilder! (mååånga bilder!)



Så rolig dag! Tack alla inblandade ;D


<3

frånvarande

Nu har jag haft en liten mini-semester, helt datorfritt :P Har haft det kanon! mysig midsommar med pojken, Nina och Kim, god mat, midsommarstång och snaps :P sen fortsatte helgen i mysighetens tecken. Har bott ute på ön med pojken och bara njutit av värmen. Kan förvarna om att det snart kommer dyka upp maassa bilder som jag lovat sedan tidigare.. Så pass på! ;D



<3

mobil-lös

Har glömt mobilen hemma idag! vilken tom känsla man har! haha! helt galet, men man ska nog se att jag överlever den här dagen ändå ;P haha! Sen har man tre dagar av ledighet framför sig, hipp hurra! :D
midsommar midsommar! vem älskar inte midsommar? :p



<3

Tisdagstema!

glömde helt bort tisdgastemat igår! Temat igår var lycka. Men tänkte att alla mina bilder från förra inlägget kan få vara mitt bidrag, för igår var jag lycklig när jag bara fick ta det lugnt och strosa med min pojke bland blommorna :)



<3

Gårdagen i bilder









<3


mys på ön!

Igår efter jobbet åkte vi hem till pojkens föräldrar och åt hemmagjord pizza, umgicks promenerade bland alla fina blommor med Leo och bara hade det bra :) sen sov vi kvar och trängdes i den gamla mysiga 90 sängen :P perfekt! :) Det enda som störde var en gök och en skatunge som höll mig vaken större delen av morgonen.. men det är ju lite mysigt också :)

På morgonen blev det en löprunda ute i naturen, min gamla runda jag brukade springa när vi bodde hemma. Mysigt men hejdundrans vad varmt det var! skulle ha sprungit lite tidigare.. det får jag komma ihåg :p Hann få lite smarrig fika också innan det var dags för mig att åka till jobbet :) perfekt!

Måste ju klämma in att jag även har rekordet på bubbel-spinner här på jobbet nu! (liite sjukt att vara stolt över det... men det är ju vad man kämpar för!) nya rekordet ligger nu då på 24764 poäng! Det borde firas! :P haha!



<3

Herman

Herman är nu färdig! En väldans god kaka blidde det! Vi följde grundreceptet den här gången och körde på vanlig mörk blockchoklad och valnötter i. Vi ska nog baka en till Herman sen, för vi har en deg kvar. och då kanske vi exprimenterar lite, fick tex tips om att ha aftereight-choklad i.. kanske d kanske ;D



Ska bjuda mina kära kollegor idag också, se om dom gillart ;D men det tror jag! han är fantastisk god och väldigt mastig :D mumma helt enkelt!



<3

kärlekshelg

Det har det ju verkligen varit! En helg i kärlekens tecken! :) Verkar som om många har vandrat fram till altaret i helgen, inte bara kronprinsessan :) Min ingifta kusin har gift sig i helgen, hurra! Tyvär missade jag det för min barndomskompis har oockså gift sig i helgen! varav mitt äventyr med tjejerna :) Vi satte oss på tåget i fredags och fick en eftermiddag och kväll i laholm med lite bröllopsstress med linnea och sen en flaska rosé och en hamburgare på hotellrummet :)
På lördagen var det dags, den stora dagen för Linnea och Fredrik. Vädret vara inte det bäste under dagen, åska, spöregn och hagel.. Men när vigseln var klar och det nygifta paret vandrade ut ur kyrkan sprack det upp och solen kikade fram :) Helt perfekt! :D
Sen var det fin middag och många fina tal innan dansgolvet startades. Sen var det dans och skratt hela kvällen! Det var länge sedan jag skrattade så mycket! :D
På söndagen fick vi träffa kärleksparet igen då vi var bjudna på en brunch innan vår hemfärd, så massa mer prat och skratt och god mat :) Även lite presentöppning, av oss fick dom en chokladfontän ;) Och den verkade uppskattad :)
Sen var det en lång och tossig tågfärd hem med både bra och dåliga stunder :p Bla hamnade vi bredvid en man som luktade väääldans starkt.. av både det ena och det andra... när vi insåg att vi hade en timmes resväg kvar var vi tvugna att byta plats.. man kan inte hålla andan så länge.. :P Men massa skratt blev det! :)

Tack alla inblandade för en helt uunderbar helg! :D Har fått många härliga minnen att ta med mig! Och mina kära resekamrater; Det här får vi göra om snart!! ;D

Bilder har jag varit dålig på att lägga upp.. från möhippan ex.. men det kommer ;) möhippe-bilder och bröllops-bilder! :D


ikväll ska herman bakas!! Spännande! :D


<3

Så drar vi!

Nu sitter jag här och slänger i mig lite frukost :) 8.10 går tåget. Ett lite sorgligt hejdå till pojken som åkt till jobbet har jag hunnit med också, jag ska ju trots allt vara borta i hela tvåå dagar! haha :P
Imorgon blir det bröllop, mys mys! :D
Håret har jag hunnit färga också, lite mörkare blidde det såklart, och en lite rödaktig ton :) Är nöjd, tror det blir bra till imorgon ;)
Men nu ska här packas klart, sen bär det av! När jag kommer hem ska Herman bakas, så kommer ha massor att berätta helt enkelt! Phu! :p

Ha en härlig helg nu i kärlekstider! :D



<3

Liiite piggare

Ja liite piggare har jag blivit nu. Av två anledningar :P
Det första är att jag precis fick nytt rekord i Bubbel-spinner! :D tjihuuu! Fick 10499p! mitt senaste rekord låg på 6000p så jag blev som glad :P haha!

Andra anledningen är att vi får lite special idag på lunchen. Vi brukar ha lunch ensama på en halvtimme, vilket jag tycker är segt för då hinner man i princip bara äta och sen ska man tillbaka och det är trist att vara själv. Men idag så verkar chefen vara på bra humör, för att det är sol och sommar :P Så vi ska få gå på lunch två och två i en timme idag :D Så vi hinner äta och ta en promenad som chefen sa :) Så då piggnade jag allt till lite, ska bli skönt att röra på sig lite.

Men det finns ett litet moln på min himmel.. jag har på något sätt fått en skön kaffefläck mitt på magen... snyggt!.... NOT! :P haha! Meeeen det får man väl överleva ;P


<3


Trött trött

Idag är jag riktigt trött! Låg uppe och pratade alldeles för länge med pojken igår, om allt och ingenting. Iofs var det nog välbehövligt. Jag var på en aaaningdåligt humör under gårdagen.. det dök upp lite då och då.. blev irriterad på allt som kom i min väg. Så därför var det skönt att bara få prata av sig :) Och då får man väl ta att man är trött idag :P

Imorgon är det dags att åka ner till Halmstad för att gå på bröllop. Ska bli mysigt men är liite stressad av att inte veta hur det blir där nere.. hur man ska ta sig och hur man ska hitta osv osv.. Men det löser sig antagligen.

Hann inte färga håret igår då jag kom hem så sent.. så ikväll gäller det. Spännande spännande :)



<3

Evighetskakan Herman!

Har helt glömt att berätta om Herman!! Fy på mig :P haha! För 7 dagar sedan fick jag och pojken hem vår egna lilla Herman. Herman är en liten evighetsdeg som vandrar fram från person till person :) Herman är sen surdegskaka :)
Jag fick Herman av min mamma som i sin del fick den av sin kompis osv osv.

Såhär går det till när man får en Herman. Man får en liten burk med en kladdig deg i och en lapp, där det står såhär:

Hej jag heter Herman!

Jag är en äkta surdegskaka, jag ska stå på diskbänken i 10 dagar utan lock!
Du får inte ställa mig i kylskåpet. Om jag slutar bubbla är jag död...

Dag 1: Du får hem Herman
Dag 2: Rör i Herman 2-4 ggr under dagen
Dag 3: Rör i Herman 2-4 ggr
Dag 4: Herman är hungrig; Ge honom 2dl mjölk, 2dl mjöl och 2.5dl socker.
Dag 5: Rör i Herman 2-4 ggr
Dag 6: Rör i Herman 2-4 ggr
Dag 7: Rör i Herman 2-4 ggr
Dag 8: Rör i Herman 2-4 ggr
Dag 9: Herman är hungrig, ge honom samma som sist. Dela sedan Herman i 5 lika stora delar och ge 4 av de till dina vänner med en kopia av instruktionerna. Herman nummer 5 får stanna hos dig!
Dag 10: Herman är jättehungrig! Ge honom 1.5 dl matolja, 3 ägg, 3 tsk baklpulver, 100g hackade nötter, 2 rivna äpplen, 2.5dl socker, 3.5dl mjöl, 1tsk salt, 100g hackad choklad, 2tsk kanel. Blanda och grädda i en form (30x40cm) i 175 grader i ca 50 minuter.

Sen är din Herman färdig! :D
Smakade mammas kaka igår och den var suupergod! :D Det som är trist är att jag inte är hemma när vi ska baka vår Herman.. men kanske sparar en del och gör en Herman till :P Vi får se :D

Har du någonsin fått en Herman?




<3

Prinsessbakelser



En sånhär goding fick jag äta igår hos min bror och mia :D Dom hade stått hela natten och bakat till mias lillasyster som fyllde år igår (Hipp hipp hurraa!). Så sjuukt gott var det! Bilden är tagen härifrån där också receptet finns :) Hade såklart inte med mig kameran.. :( Deras bakelse så liite annorlunda ut då dom hade satt fast massa silverkulor på, väldans fancy ;D
Mums mums må jag säga! :)




<3


Soligt värre

Idag är det sol sol sol, och såklart ska man jobba jobba jobba.. varför är det altlid dåligt väder när man är ledig och bra när man jobbar? Inte riktigt okej..
Han med en liten stund i solen iaf, efter att ha tvättat, diskat, små packat inför helgen och kikat runt i picassa som jag äntligen laddat ner :)
Det blev en lunch i solen med maria, trevligt.

Har köpt hårfärg idag också! Tjihu! Får se om jag hinner färga ikväll eller så får det bli imorgon. Ljus kopparbrun ska det bli, hoppas jag lyckas :P När jag var hos frisören blev det så tydligt att min utväxt har tagit kontrollen över min kallufs.. så den ska nu motas tillbaka, kriget mot utväxten har börjat! Moahaha!


Annars då?


<3

Tisdagstema

Det är ju tisdag! Hade jag nästan glömt :P Skrev ju om sidan tisdagstema förra veckan. och tänkte vara med idag :P

Tisdagstemat den här veckan är matdags.

Jag sitter på jobbet och tänkte sätta i mig en mandarin nu. Så det får bli mitt bidrag ;)



Har tyvärr inge skojjigare matbild att bjuda på för tillfället, men underskatta aldrig en saftig mandarin ;p


<3


Smoothiie! :)

Efter frisören blidde det en liten löprunda och sen firade jag dagen med en smoothie efter det :)
En blogg jag läser nästan dagligen är "fika med eleonore", älskar hennes baktips och tips om cafér och andra roliga saker :) Nu har hon nyligen haft ett smoothie inlägg, som du hittar här :) Så blev lite inspirerad och provade mig på att göra mig en egen smoothie :) tror aldrig jag gjort en förut.. haha :P
Gjorde efter ett recpet jag hittat i en av mina viktväktar böcker :)

Så smoothie ála viktväktarna blev det :)

2 portioner, 1 point/port

* 2.5 dl lättyogurt (jag tog med blåbärssmak, miniyoghurt)
* 2 dl hallon
* 1 msk honung

Mixa och njut! :D

Blev riktigt gott så det här blir nog inte en engångsföretelse :P


Ha överseende med att jag häller upp som en halvblind höna, varav de kladdiga glaskanterna :P men det behöver inte alltid vara snyggt, bara det är gott ;D



<3

Klippning

Så är man nyfriserad :) Bidde ingen lugg dock :P Hade en smart frisör som sa att om jag ska ha lugg så vänta till hösten, det blir så varmt att ha hår över pannan hela sommaren och då får man lätt finnar. Och det är ju inte okej :P haha! Nää men hade inte tänkt så, är det någon gång man vill få bort håret så är det ju på sommaren, så luggen får vänta ;D
Blev en lite mer "elegant" frisyr än vad jag brukar ha, är väldans nöjd. Det syns kanske inte jättemycket att det är klippt men för mig känns det att det är klippt! Känns mycket lättare :) Brukar klippa en något "rockig" frisyr annars, väldigt uppklippt med mycket volym och sen ändå ha kvar längden nedtill om man kan säga så. Gillar den frisyren men nu fick det bli något nytt, det är mer ihopklippt om man kan säga så :p Men som sagt, kanske bara jag som ser :P

Ninisen var också med och klippte och färgade, hon blev väldans tjusig som alltid! :D Så nu är vi alla tre som ska till bröllopet i helgen fixade i håret, great! :) ska försöka köpa färg idag också så jag kan färga min lilla kalufs också :)

haha just ja! En annan sak som upptäcktes igår under mitt frisörbesök var att jag har en vit fläck i huvet! haha! Nämen en liten fläck eller cirkel eller vad man ska säka, av mitt hår närmast huvudet är helt vitt. Inte en hel slinga utan bara just inne vid huvudet. Har jag aldrig sett förut vad jag vet :P Min lilla tankefläck ;D Någon mer som har en sån? eller är jag all alones om det? :P


så här har vi the new frip :) Syns det att det är klippt eller är det bara jag som ser och känner det? :P



<3


Möhippa

Det var alltså möhippa som vi hade i lördags :) Min barndomskompis från 2års ålder ska gifta sig nu på lördag. Hon bor numera långt ner i landet så vi flög upp henne till sthlm tidigt på lördag morgon :) Vi hämtade henne på flygplatsen och åkte hem till en av tjejerna som var med och på hennes vardagsrums-golv hade vi picknick :) Det fick bli inomhus picknick eftersom vädret var lite halvkul. Men det gjorde som ingenting :) Så massa pastasallad, bröd, brie, kakor och partymusik blev det! Och peppandet var igång! :) Linnea stylades och fick bubbel och vin. Sen var det dags för fotografering, hon fick massa olika outfits och vi fotade och fotade, hon får se sen vad alla bilderna ska vara till ;)
Sen bar det av in till stan för lite karl-bingo. Vi hade en hel bricka med uppgifter som hon skulle göra och klarade hon uppgiften (exempelvis samla kramar eller autografer, tumbrottas, ge komplimanger och få äktenskapsråd) kryssade vi på bingobrickan! :) Och hon fick bingo! Duktig flicka! :D
Sen blev det middag på Djingis Kahn (stavas det så? hmm) och efter det bar det av till ett kareoke ställe där vi hade hyrt ett rum i två timmar, sen var man lagom hes, trött och glad :)
En mysig, rolig och lyckad möhippa tycker jag allt att det var! Bilder kommer sen ;)

Igår var man ju då lagom trött efter lördagens heldagskalasande :P Låg i soffan i princip hela dagen! Det var länge sen! Skönt att ha en egen dag där man bestämmer att man inte behöver göra någonting :)

Idag är det jobb som vanligt, men efter jobbet är det dags att möta upp Ninisen och äääntligen ska jag klippa mig! :) Får se om det blir någon ny spännande frisyr.. har pratat om lugg ett tag.. får se om jag vågar ;P


<3

Fredag fredag :)

Skönt med fredag :) Kan tyckas.. mindre kul när man ska jobba hela kvällen.. meeen jag är ju en ny mer positiv människa nu så jag är glad ändå! Och det regnar.. men jag är glad ändå! haha!
Har ju iaf haft sovmorgon idag eftersom jag jobbar sent. Blev långfrukost och lite grace anatomy :)

Imorgon är det spännade saker på g. Men bör inte skriva något om det här.. tror viiisserligen inte att hon det gäller kommer läsa detta men ingen mening att riskera något :P

Mer om det efter imorgon alltså ;)




<3

Wihuu!

Känner mig gryymt duktigt just nu! Är ledig idag, MEN, klockan 05.30 ringde klockan. Jag skuttar upp (eller rullar ur sängen) mer eller mindre jätte trött :P Äter en liten macka och peppar lite. 06.00 kom Jonas kompis hit som jag sprang med i tisdags och så tog vi oss ut på ännu en löprunda. Hur seriöst är inte det :P Nu är jag pigg och glad och mer pepp! haha! Får se hur lång tid det tar innan jag säckar ihop igen :P Men det var skönt att springa såhär på morgonen, även om jag var väldigt tung i kroppen idag.. Känns lite segt att det ska vara så jäkla segt att ta sig tillbaka till träningen.. Det gick ju så lätt att springa 1mil för en månad sen.. sen efter ca två-tre veckor utan motivation och förkylning så är man ju på noll igen.. Meen! Nu jäklar! Nu ska här tränas upp konditionen igen :) Så fort jag fixat sadelstolpe till cyklen ska jag ju börja cykla till jobbet också.. nä nu ska jag kanske inte sitta här och säga att jag ska göra ditt och datt.. då tappar man lätt motivation om man lägger för stor press på sig själv..
Idag ska jag bara vara nöjd att jag har sprungit! :D

Resten av dagen ska spenderas med mamma och en kompis. Kanske ett frisörbesök? hmm.. Men först favoritmålet på dagen: Frukost!





<3

Beorende

Är såå beroende av ett spel.. ett spel som jag spelar lite (ibland mycket).. det blir lätt så när man sitter vi en dator hela dagarna :P

Bubbel spinner heter spelet. Beroendeframkallande som bara den :P I början är det riktigt svårt, men nu börjar jag få kläm på det :P



Bara 4h kvar på arbetsdagen nu, mer än hälften avklarad ;P Pepp pepp! Nu ska jag spela lite mer!


<3

Tisdagstema

Var inne på Sandras blogg och hittade där ett inlägg om tisdagstema. Helt underbart tycker jag! :D Varje tisdag är det ett nytt tema. Sidan handlar om foton, man ska skicka lägga upp en bild för varje tema. Som det står på hemsidan: "En utmaning för din kamera varje tisdag"

Gå in och kika vettja! :D Tror jag ska vara med nästa tisdag! :)

 

TisdagsTema - av Anna





<3

 


Glad!

Är fortf lite små speedad och glad över att jag kom ut på den första löprundan igår! :) Hoppas det blir en till imorgon och förhoppningsvis en myspromenad ikväll om jag får upp älsklingen ur soffan ;P

Har förberett mig mentalt den här morgonen för idag blir det en lång dag, jobba från 07 till 18.. möte på jobbet så då blir det så.. tjohoo!... not! :P
Men men är ledig imorgon så det ska jag ha i huvudet när det blir segt :P
Är ju som sagt en mer positiv person nu så det här ska gå kanoners! Får dra igång stämmningen lite här på jobbet så kommer dagen säkert gallopera förbi ;)

Vad ska du göra idag? :)



<3

Äntligen!

Äntligen! ÄÄntligen! hahaha! Just nu är jag väldigt nöjd, glad och trött :) Har lyckats ta mig ut på första löprundan efter förkylning och brist på motivation. Så skönt var det! :D Jag och pojkens kompis tog tag i oss själva och sprang ut på en runda, kul att vara två :) Det var jobbigt.. man tappar ju så jäkla fort...segt.. meen det ska nog gå fort att få tillbaka! :)
Nästa runda blir förhoppningsvis på torsdag :)
Nu ska hr kollas klart på the mentalist och ätas lite fruktsallad :)


<3

Kakmiddag

Ja igår blev det kakmiddag! Det är inte varje dag må jag säga, och tur är väl det :P haha! Man mådde kanske inte bara bra efter :P Eller..jooo! Det gjorde man nog allt!
Älsklingens kusin tog alltså studenten igår (Hurraa!) så efter jobbet begav vi oss ut till ön för att fira :)
När vi kom dit så möttes vi av först ett helt bord med 10 olika småkakor (alla med roliga små namn!), och sen hittade vi ett till bord med massa mjukakakor, paj och bullar, gifflar, muffin m.m :P Så där har ni våran middag igår då :P Man blev väldans mätt, fick sig ett lagom sockerrus, och blev sen väldigt trött! haha! Men det var det lätt värt bara för att kunna säga att jag åt kakor till middag, hihi! :)

Var en sväng förbi hemma hos pojkens familj också och hälsade på Leo. Han är så söt och snäll, och lekglad och gosig :) Tipp topp! :)


Present från mig och pojken


Här är iaf några av kakorna, inte alla ;P


Och leo måste få vara med också! :)

hihi! :D Glad hund :P








<3

Måndag

Så börjar en ny vecka. Är det bara jag som tycker att tiden går väldans fort! Veckorna galloperar på :P
Idag är det jobb som gäller (surprise?) sen bär det av ut till ön för att fira pojkens kusin som tar studenten idag! Hurra för henne! Minns min egen student, var så glad! Så hoppas att hon får en kalasdag nu och så blir det ännu mer kalas i eftermiddag! Då ska här hurras! :D

Idag kommer Ninisen hem från Kreta också! Tjihu! En hel vecka har damen varit borta! Inte ok! :P Avundsjuk har man ju varit men all semester är min tösabit värd så jag är mest glad ;D Hoppas på att höra av henne under dagen!

Annars håller jag fortfarande på att skapa en mer positiv jag. Det går ganska bra må jag säga! Bestämmer man sig för att ha en bra dag så går allt så mycket lättare! :)
Så positiva tankar here I come!



<3

Helg!

Det är helg men man sitter på jobbet.. inte OK! :P meen men! Någon ska ju göra det också :)
Har haft en underbar helg ändå så det är ganska lugnt :) I fredags blev det inget rosé på balkongen.. men det blev pannkakor med färsk frukt, nutella och glass! :) Så gott! :)

Igår firades Sara som nu är färdig lärare! Tjihu! Duktiga flicka! :) Mycket mys. På kvällen gick jag, älsklingen, min bror och Mia till den lokala lilla kvarterskrogen för att testa hur det var där, det var väl sådär dock. ganska dyrt och inte bara gott :P Var ganska stolt som vågade stå på mig och faktiskt säga till att min mat var kall, så jag fick ny mat, lite trist dock att min mat kom när alla andra ätit upp :P men rätt ska vara rätt :P Man är alldeles för rädd för att säga till om man inte är nöjd, eller jag kanske ska skriva jag :P Men man ska ju faktiskt betala för det man får och då ska det ju helst vara ätligt :p
Sen blev det kareoke på stället så vi satt där och lyssnade och skrålade med och hade riktigt kul! :) Så man kanske går dit igen, efter att ha ätit hemma :P haha! :)

Idag har jag och pojken letat sadelstång till min cykel.. hittade en men fick precis veta att den inte passa.. så vi får leta vidare.. Sen skjutsade pojken mig till jobbet, vi var lite tidiga så han bjöd mig på italiensk glass :) Mums! :D Tack hjärtat! :)

Nu ska här jobbas några timmar till, hoppas du har en härlig kväll i frihet :P



<3

Tack tuss!

Tack tuss för att du vände min bajs-dag igår till en fantastisk kväll med gott rosé, smarrig middag och massa bra prat! :) Länge sen jag fick vara med dig, bara dig, och bara prata. Det var riktigt skönt! :)  (Och tack älsklingen för att du hämtade mig! ;P )





Älskar duken! :D (och rosévinet rekomenderas!)




Finaste tuss!


Grillad lax och sparris med en god sallad och yoghurt med soltorkade tomater! Min tuss kan hon! ;D


påväg hem :)




Ikväll har jag och pojken bokat bord på balkongen ;P En kväll för bara oss, hemma :) Känns så bra då jag knappt har varit hemma den här veckan, bara hem sova och iväg i princip.. så ikväll ska här umgås! Även om pojken är sjuk och har tenta imorgon och jag är trött! Vi ska sitta på balkongen och mysa! :)
Men först ska här klaras av dagens arbete med ett leende på läpparna! :)


sommar

soommar sooommar soooommar! :) Det är så härligt ute nu! Det luktar syrén och nyklippt gräs nästan överallt! Måste fixa en sadel till min nya cykel så jag kan börja cykla till jobbet så man får känna alla härliga dofter hela vägen! :) Tjoho så mysigt! :D



<3

vart har jag tagit vägen?

Det har varit mycket på senaste och stressen har legat som en tung filt över mig större delen av tiden. Jag oroar mig för allt mellan himmel och jord. Jag har blivit allvarlig och planerande och lättretlig och allmänt trött allt som oftast.. Det blev extra tydligt igår.. Jag har inte skrivit så mycket om det men jag och mina kära pysseljunta människor har jobbat med en gestaltning om sorg, för Sara har haft det som projekt/examens-arbete... och igår hade vi gen-rep inför några av våra pojkvänner.. Jonas var där. Det gick bra och efter fick jag världens adrenalinkick. Jga var speedad glad och hoppade runt och retades med jonas hela vägen hem och hemma också. Det är då Jonas säger det som fått mig att tänka: Jag har saknat den här sidan av dig, det var länge sen du var såhär glad och busig.
Och det var det tamejtusan! Jag har liksom tappat eller stoppat undan en stor del av mig själv.. tydligen.. jag har inte tänkt på det och inte jonas heller men igår blev det så tydligt.. förut var jag sådär jämt.. nu har jag som sagt varit mer allvarlig och orolig.. vi måste handla, vi måste laga middag, vi måste städa, vi måste göra ditt och datt..

Men vart tog jag vägen? Usch.. Nu är det mitt mål framöver, att hitta mig själv och bli glad och tokig igen ;P Inte oroa mig för att ha matlåda eller att all tvätt är tvättad eller att det måste vara städat. Det löser dig! :)

Så tjohjej och hopp här ska glädje spridas! :D


<3