Rådisarna<3


Mammornas dag

Mamma,världens bästa mamma,det är du det mamma! :) Tack för att du är så bra som du är och för att du alltid finns där! puss puss puss pusss!<3

Sen ett stort grattis till kissekatten Molle som fyller 12 idag! Hurra!

Nu ska vi snart åka till sånga säby och äta brunch med jonas familj! Och fira mammor! :)

<3

Paraplyerna från Cherbourg

Igår var vi på teater pojken och jag. Vi såg Paralyerna från Cherbourg på Stadsteatern. En helt underbar pjäs! Super söt och romantisk och klockrent gjord :) Hela pjäsen igenom sjungs det. Allt som sägs, sägs med sång :)
Gå och se gå och se!

Se trailer här

<3


Liten glimtsi glimt från helgen

<3<3<3<3


Lite trött

Lite såhär Molle-seg känner jag mig idag.. Är rätt less på att inte ha en mysig pojke att komma hem till... Saknar han ju.. Men det är fullt ös med rådisarna iaf. Kul att ha lite liv här hemma :)

Mys Molle


<3

Hearts
<3


Grattis min fina, fina Nina!

Det är flickan med sitt gyllene hår,
som ska grattas idag för hon fyller år!
Somliga springer längst en hel perong,
För att sjunga en liten förtjusande sång.
Som säger att du är söt som få,
Och det är ju något man kan förstå ;)
Idag ska du firas, hipp hipp hurraa!
Hoppas det blir världens finaste daa!
En sak som tåls att sägas igen,
är att du är min bästaste bästa vän!

Grattis min finaste sötaste Nina!! <3

Ny design till andrea

Nu har jag lekt bloggdesigner lite ;)
Har pillat ihop en ny bloggdesign till Andrean :) så in och kika på www.andreakarolina.blogg.se

Det finns lite buggar dock.. men det får jag lösa en annan dag. Vad tycks?

Ny design:

 

Tidigare design:<3

nöjda tjejer :)

Som sagt gillar dom att trängas :)

 

<3


Nya favvohaket

Rådisarna har fått ett nytt favohak i buren. Vi hängde in den i början på veckan och det är här dom hänger nu för tiden ;) Dom vill helst vara där samtidigt även fast det är lite trångt. Men det har dom löst genom att redan första natten gnaga ett nytt hål som ingång/andningshål. Smartisarna :p

 

 

<3


Bus med Isa

Ja nu har råttorna äntligen fått sina namn :) Något som fastnar och som vi tycker är fint. Damen med svart huvud, förut kexet, heter nu Mollie. Den andra lilla damen, smulan, heter nu Isa. :) Sötkorvarna.
Hade Isa ute en bra stund imorse. Allt gick jättebra och hon skötte sig mycket bättre än förut.. Meen.. tillslut känner man hur varmt det blir längst ryggen.. då har damen både kissat och bajsat innanför min tröja.. Yey.. Nä inte så kul. Men men, vi lär oss :)

 

<3


Bilder från igår

 

 

 

<3


3 år

Igår firade vi 3 år älsklingen och jag :) En supermysig dag hade vi. Lite bubbel och praliner hemma efter en mysig frukost. Sen så hade vi en spontandag i stan. Mycket promenad och några stopp för en drink här och där :)
Vi började i kungsan och tittade på blommande körsbärsträd. Där blev det en drink på fridays. Sen promenerade vi mot djurgården. Funderade på att se något på dramaten men vi hittade inget vi ville se, så vi traskade vidare. Sen kom vi till skeppsholmen där vi tänkte gå på östasiatiskamuseét. Men dom skulle stänga efter bara 25min så vi traskade vidare :) Vi kom till risens och tog en drink till. Satt och babblade. Sen fortsatt vi vandra och hamnade tillslut på Järntorgs pumpen där vi åt en trerättsmiddag :) Så gott!
Efter det var det meningen att vi skulle ut och lyssna på ett liveband på debaiser. Men vi var något trötta så vi åkte hem till rådisarna :)
Sen somnade vi tidigt nöjda med en helt oplanerad men supermysig dag tillsammans!
Jag älskar dig mitt hjärta! Awao! :)


<3