MyspysenEn sån här myspys-pojke hittar man inte överallt.. Man blir ju bara glad när man tänker på honom.. På Kelzosen... Och Viggo.. Myspojkar! Myspojkar till mysmatte Nina :)
Rätt seg torsdag har det varit.. Kanske att man får en mer fartfylld fredag, vem vet! Man kan hoppas på det iaf.

Börjar få lite såndär bloggångest igen.. Man tänker på bloggen mycket.. Man vill skriva saker hela tiden.. Meen man vet inte riktigt vad man vill skriva.. Och man vill inte skriva bara för att skriva något, det ska ju helst vara något som man vill läsa.. Då blir det oftast så att jag låser mig istället.. skriver ingenting om någonting. Men det är väl bara att släppa, och skriva om det jag vill när jag vill. Ska försöka tänka så från och med... NU! ;)

Men nu ska jag sova på den saken. Natti!


<3


Fototävling!

Nu deltar jag härmed i en fototävling på Laila Villebecks blogg. Tävlingen går ut på att man ska skicka in sin bästa sommarbild. Bilden jag deltar med är en bild jag visat i bloggen tidigare, en bild på fina Nina. :) Om jag blir en av de 10 finalisterna hoppas jag att du som läser röstar på mig om du gillar min bild :)

Läs mer om tävlingen här!

Här är mitt bidrag:


En mycket drömsk sommarbild tycker jag.. Hoppas du också tycker det :)

Jag såg dom först!!
Bara så ni vet! ;)


<3


Looki lookiLook what I have! Äntligen har mitt paket kommit med med min första fjärris! Kanske det blir ett nytt självporträttsförsök inom kort... :) Jag fick även ett till paket, en bok, i brevlådan. Konsten att ta vinnande bilder - av Göran Segeholm. En inspirationsbok som jag tänkte grotta ner mig i och se om jag hittar något tänkvärt. Kan ju slänga upp en liten recension här sen om vad jag tycker om den :)

Ikväll har vi haft storfrämmande hemma i boet. Mamma, pappa, storebroren och hans sköna dam var på besök. Dom hade med sig kinamat och Harry Potter - Dödsrelikerna del 1. Inte illa för en måndagskväll! Nu ska här kikas på lite bilder innan man helt somnar in.


<3


Paket att hämta...

Bambambaaaa! Fick precis sms om att jag har ett paket att hämta ut på min närliggande ICA-butik... Yeey! :)

Mona Lisas leende


Det är hemskt det som hänt i Norge.. Det kommer så nära inpå.. Nära den lugna trygga tillvaron man tar för givet.. Det får mig att inse att jag har det ganska bra. Eller väldigt bra.. Jag har min familj och mina vänner i tryggt förvar i min närhet. Låt det alltid vara så!

Bjuder på en bild på Andrea som vi tog lite hastigt och lustigt i ett spontant litet fotoryck igår. Ett litet Mona Lisa leende.


Foto & Redigerin: Jag Modell: Andrea (Fotat med Canon 500d + Canon EF 50 1:8)

<3


Självporträtt

Igår var det alltså dags. Jag hade tänkt testa det där med självporträtt. Hade blivit inspirerad av lite olika bloggar och bilder och även läst ett inlägg på Elin Keros blogg om hur hon fotar självporträtt. Sååå varför inte testa?
Kruxet för mig var ju då att jag inte har någon fjärrutlösare.. Vilket gjorde hela grejen nåågot svårt. Det är svårt att fokusera på sig själv när man står bakom kameran.. rent utav omöjligt faktiskt :P

Det blev till att ropa in Jonas för en hjälpande hand. Men med en trött tjej och en ointresserad kille blev det som inge kul.. Så ut med honom ur rummet och några sura steg fram till datorn och några bestämda klick senare så har jag nu alltså ett paket påväg mot mig. Ett paket med min alldeles egna första fjärris! :) Wii! Går det som det ska så bör jag ha den på tisdag hoppas jag.


Efter tisdag någongång blir alltså nästa test i självporträtt ;)
Jonas fick till en bild som inte blev suddig och där jag inte bara ser ut som ett hejkomochhjälpmig-offer. Är dock inte så nöjd med håret... Meen det får bli en liten bild som säger "här är jag nu" och om några veckor kanske det kommer upp en ny bild som jag kan jämföra med, en "där är jag då" :P
Så här kommer en liten bild från gårdagen :)

 

<3


Sweet as a dream..<3


Grattis storebror!

Ett stort grattis och hurra till min snygge starke bror! :) Dummingen spenderar sin födelsedag i turkiet så ingen kram eller jamåduleva-sång kunde man få bjuda på.. Men vi ska få äran att hämta upp pepparkakorna (han och flickvännen) från arlanda klockan 02.00 natten mella lör och sön (yeey?). Så får sjunga och gratta då. Kan ju locka med att presenten hans dök upp på posten idag.. :)

Men än en gång. Ett stort grattis till dig min fina bror! Är otroligt glad att jag har dig! Hoppas du vet det! <3<3


Pepp!

Nu har jag verkligen blivit så extremt peppad vad gäller fotograferingen! Känner verkligen ett sug att hitta på roliga scener och fota och fixa och testa och öva.
Är också så grymt glad att jag anmälde mig och fick plats(!) på tjejdagen som kommer äga rum i stockholm den 28/8. Hittade tipset om den dagen hos nevnarien. En heldag med massa kurser (jag har anmält mig på tre) där man får tips och hjälp och man får testa och träffa andra inspirerade fotonissar! Ska bli grymt! Först tänkte jag: men inte ska väl jag... jag kan ju inte.. Meen varför gå på kurs om man kan!! Wii ska bli så kul! :)

Nämen så nu surrar det runt massa om foto och photoshop i min skalle.. Massa saker jag vill testa.. Vill börja använda kameran mer.. Fota allt möjligt. Öva öva öva! :)

Så pepp pepp på mig själv. Nu kör vi!!<3

Mer bilder på Andrean

Det var länge sen nu jag fotade Andrea hemma hos henne utanför hennes gamla lägenhet. Nu börjar vi så smått planera inför nästa fototillfälle.. Men till dess bjuder jag på tre bilder till från den soliga dagen i april tidigare i år :)<3


Photoshop pet

Jaaha så har man testat att första gången göra sig till vampyr mha moderskeppets webb-tv.. Jag hänger ju med i vad hon gör.. Men tycker då rakt inte att mina bilder blir så bra.. Har gjort om andrea-tussen lite och en bild på mig själv.. Kan börja med att bjuda på mig själv.. Ha i åtanke att detta är jag som lär mig :pMen nu är jag på gång och testar iaf! :) wiii!

<3


Grattis Pappa! <3

Igår fyllde min kära pappa år! Hurra hurra hurra! Vi började fira redan i fredags. Då var vi hela högen ute på ön och grillade och babblade och åt tårta tills vi nästan sprack! Super mysigt! Sen igår så fick han en "vacker" sång på morgonkvisten och en mysig frukost som vi alla hjälptes åt att duka upp. Ett stort grattis igen till dig finaste pappa! :D <3<3


Photoshop

Jag har gått och blivit med Photoshop och lightroom! :D Riktigt kul känns det. Men hej vad mycket det är att lära sig! Har tidigare suttit i picassa vilket är väldigt enkelt och snabblärt jämfrt med det här. Men jag tycker att picassa är bra också. Nu har jag spenderat mina fria timmar med att sitta och kika på moderskeppets grundkurs i photoshop. Mycket lärorikt! Tack tack tack för att det finns! Så nu är det öva öva som gäller och det kommer säkert bli tokigt och jag kommer vilja slänga datorn i väggen.. Men sen så, sen såå! Då ska jag tamigtusan bli duktig på det! :)

Bjuder på en bild som jag tog igår ute på ön och som jag har petat lite med.<3


Megamys!<3<3<3<3


Semestertider för vissa

Nu är semestern snart slut för min del.. Bara helgen kvar sen är det tillbaka till vardagen. Känns både bra och segt. Trist att sitta ensam... Men jag säger grattis till semestern min söta fina fräna vän ;)

 

<3


Hola!

Så var vi hemma igen. Efter en helt underbar vecka i värmen.. Känns både bra och dåligt.. Hade gärna stannat några dagar till. Men när vi väl kom hem, till mammi och pappi, till lägenheten, packa upp, tvätta, träffa Ninisen och titta på film med tim och caroline så kändes det grymt bra.

En semesterdag kvar och helgen.. Sen är det min tur att sitta alones på jobbet.. Tjohooooo.. Men det kommer nog gå awesome! :)

Nu ska här laddas över bilder från resan!

<3