Bergö

I fredags efter jobbet åkte som sagt jag och pojken till skärgården och spenderade helgen där. Det var vääldigt mysigt! Dock så var vi småsjuka och krassliga båda två så vi hostade ikapp större delen av helgen. Men det var mysigt ändå! :) Det härliga med att vara där i skärgården är att det finns ingen tv och inget annat sådär som man kan göra. Så vi har spelat spel, pratat traskat runt på den lilla yta det finns när solen kikade fram och vi grillade och eldade i öppna spisen, läste lite och bara var tillsammans. Utan massa annat som distraherar :) Mys!

Det var kallt som attan när vi åkte över till vår ö, så alla vinterkläderna på! :)



coola utemöbler! :)



<3

Det blev inget bad för sjuklingarna, det här var det närmsta jag kom :P

<3




Sen Blev det hemfärd på söndagen. Då passade vi på att hälsa på våra kära mammor och fira deras dag! :)
Vi åt middag hemma hos mina föräldrar och hade det bra :)
och i present fick mammorna lite bröd från saltå bageri (som vi åkte förbi på hemvägen) och lite biscotti med choklad :)


En härlig helg! :)

stötte på en snigel sen också på kvällen som får avsluta det här inlägget :)





<3

Indianfest

Som sagt var det partaj på jobbet i torsdags med tema western (cowboy/indian). Det var galet kul! :) Det är alltid kul när man går på en stor maskerad och större delen är utklädda, och så var det verkligen :) Massa fina cowboys och indianer och westernflickor och banditer :) Jag och mina två kompisar var indianer, vi hade fixat (jenny fixaded till mig, tack!) indianklänningar från butrix. Billigt och bra :) Så vi glänsde rätt bra tycker jag! :) Sen var det party hela eftermiddagen/kvällen. Riktigt kul! Sen var det dock mindre kul att behöva gå upp 05.30 dagen efter för att gå till jobbet :P men men! Är det fest så är det! ;)




<3

Lite skoj att roa sig med..

Helloo! :) Nu har jag varit borta från bloggen över helgen :) Blev en galen och rolig fest i torsdags, somnade väl runt halv ett och skulle upp halv sex, var sådär lagom glad och pigg :P haha! :) Men kul hade jag. Och bilder kommer ;P Sen efter jobbet i fredags åkte jag och pojken till skärgården för en helg tillsammans bara vi :) Väldigt mysigt har vi haft det. Kommer bilder därifrån sen också. och kanske ett längre inlägg om det också :P
Tänkte bara slänga in en rolig "utmaning" jag fick av mammsen på mailen. Det är omöjligt! :P

Sitt ner och lyft din högra fot och gör cirklar med den i luften, medsols.

Lyft nu din högra hand och försök rita en sexa i luften framför dig samtidigt som du fortsätter göra cirklar med foten.

Gick det? Nope! Eller ja inte för mig iaf, foten byter håll! Oavsett hur man försöker :P Lite skojjigt tidsfördriv :P haha! :)




<3


kalas

Ikväll blir det fest på jobbet. Mycket spännande må jag säga :) Western-tema, alltås cowboy/indian är det som gäller :) Jag och två till har fixat indianklänningar från butrix så here we come! :P Det är halvtrist väder just nu må jag säga.. men festen börjar ju inte förns 17 så ska hålla tummarna för att det blir liite soligare och liite varmare till dess då festen är utomhus.. men annars får man väl dansa sig varm.. kanske en indian sol-dans :P haha! :)

Imorgon bär det av till Jonas lantställe efter jobbet. jobbar bara till 13 så hoppas vi kommer iväg ganska tidigt.. bara pojken får gå från skolan så ska det nog gå :) Lantstället ligger i skärgården på en jättemysig liten ö.. Så bila en-två timmar sen åker vi båt ut. Sen blir det till att vila mysa och ha det bra fram til söndag! :) Längtar!

Nä nu ser jag tamigtusan solen mot husväggen på huset mittemot! Jäklar i havet! Får fortsätta hålla tummarna så det håller sig! :P






<3

cykel!

Just ja! har inte sagt att jag äntligen köpt en cykel! En riktigt billig sak via pappa :) det är ju det bästa! Då blir man väl kanske inte lika ledsen om den blir snodd som om man betalat flera tusen kronor för den. Nu blev det en cykel för några få hundralappar :) Tack pappa för du fixar åt mig! :)
Dock saknar lilla cykeln sadel, lås och lampa...och några reflexer... meeen det är nog lätt att ordna. Får flöörta lite med pojken bara :)

Så nu kan jag snart börja cykla till jobbet! Wiii! Som jag längtar! Måste fixa cykeln snart snart snart! :)


<3

Morgonpromenad

Ja en morgonpromenad blev det imorse, fick med mig pojken också! :) Även om vi båda är lite smått förkylda och vi sa allt som oftast att det här kanske är dumt.. :P Meen det var väldigt mysigt och jag blev nog ändå lite piggare! :) Tog en promenad igår morse också, kanske ska försöka få det här till en vana.. :) Vi får väl se hur länge det håller :P

Är som sagt lite förkyld.. inte bra.. känns lite lagom segt för jag hade precis bestämt mig för att nu får det vara nog med min tråkiga "jag vill inte"-inställning till träningen som jag haft dom senaste två-tre veckorna.. Nu hade jag ju äntligen hittat en liten gnutta motivation.. Nuu tänkte jag! Nuu jääklar ska jag komma igång... och så vaknar man med den där j**la känningen i halsen.. är det inte typiskt!
Men som sagt, promenera kan man ju fortfarande göra om man inte ligger i feberfrossa och kräksjuka :p
Så nu får jag försöka hålla i det! :)



<3

Helgen i bilder


det brann på en återvinningsstation, läskigt!

Vi gjorde egna praliner! Sååå gott! Recept hittade jag här



Söndag:


Lite bilder ur min och mammas vy, ska få bilder från andrea och mamma sen hoppas jag, så lägger jag upp så man ser hur det såg ut från publiken :)



<3

motivation

Har någon lite motivation att dela med sig av. Spelar egentligen ingen roll vad för motivation det är eller för vad den ska vara bra till (om du förstår vad jag menar).. Men har på senaste tappat motivationen till lite av varje.. typ träning och bloggen och dylik... kanske bara är en lite svacka iofs.. som har varat så kort att bara jag märker det.. kan vara så :P 

Men om någon har ett bra tips på vad man kan göra för att hitta sin borttappade motivation så säg gärna till :P

tänkte lägga upp lite bilder från helgen inom kort, har haft en kanonhelg iaf så det har peppat mig! :)

I lördags var nina, kim och vovvarna över och vi satt och njöt i solen på balkongen, min bror och mia kom också över och vi grillade och gjorde praliner och glassdrinkar. Riktigt kalas! :)

I söndags var det ju konsert i bergwaldhallen för mig och mamma med kören. Det var riktigt kul, mäktigt att sjunga där med så mycket folk.. både jag och mamma önskade att vi hade kunnat klona oss och sitta i publiken också... men det ska tydligen ha filmats in så på något sett ska man väl kunna se spektaklet :P Efter konserten blev det middag, mongolian barbeque (eller hur det stavas). Gott gott gott! :)

Men bilder kommer som sagt! :)



<3

en sväng hem till mor och far

Igår blev det ett spontan besök hemma hos mamma och pappa :) Vi grillade och Pojken hjälpte pappa med deras nya dator :) Det var väldigt mysigt och otroligt skönt att komma hem dit, man laddar upp sina batterier lite extra då :) 

Massa bilder från igår blev det, lite fotomani :P



En kanoneftermiddag alltså! :)



<3

ingen zumba

Nej det blev ingen zumba igår..Jag slutade vid 15.30 och zumban skulle börja 17.. så jag stannade och väntade duktigt (eller jag sprang till h&m och köpte mig två kjolar och ett linne..hrm.. hihi.. ännu ett linne...jaajaa). Mötte upp Jenny som också skulle zuumba med mig, hon har åkt hemifrån in till jobbet bara för detta.. och vi sätter oss och väntar ett litet gäng på totalt 5 pers.. och klockan blir 17.05.. och klockan blir 17.10... och den blir 17.15.. och ja vi började ganska tidigt känna på oss att här blir inga muskler gjorda..
Vi kom in i lokalen iaf så vi satte igång youtube och försökte hitta något eget zumba pass vi kunde roa oss med. Efter lite flummiga steg hit och dit och massa skratt så bestämde jag och jenny att vi skulle ut och springa istället. så det bidde iaf en lite joggingrunda :)

Sen blev det taco-kväll med hjärtat sen somnade jag i soffan, var tröttare än tröttast!

Idag är statusen sol inne sol i sinne sol öööverallt! :D Tjihuu för sommaren! Har kjol och linne på mig! två tummar upp!


<3

Igår

Igår var det ju kör efter jobbet.. sista körtillfället den här terminen. Konsert på söndag :) Har varit riktigt kul att ha en "hobby" med mamma. Nu när man inte bor hemma så vet man ändå att vi kommer ses varje vecka och göra någonting bara vi, riktigt najs :)
Innan kören strosade jag och mamma runt i lite butiker och vår/sommar shoppade :) Jag hade spenderat en stor del av min dag igår med att glutta runt på lindex hemsida och kolla på alla fina kläder.. och jag hittade på hemsidan en klänning som var så hiiiimla fin... på bilden... När jag kom till butiken och plockade på mig alla fina kläder jag tittat på under dagen och sen gick för att prova blev jag så väldigt besviken.. klänningen som jag verkligen var sugen på och som jag tänkte att den kan jag ha i sommar när jag ska på bröllop... neej iinte då! Det var så mycket tyg så jag såg ju nästan höggravid ut.. jag kunde ha en liten riverdans-show med min underkropp utan att någon skulle se något för allt tyg som bara hängde.. så som sagt.. besviken.. det var samma med alla andra plagg jag hade hoppats på förutom ett linne som fick följa med mig hem.. till jonas glädje.. :P haha! en liten tvist vi har om att jag har på tok för många linnen... kanske stämmer iofs... har väl runt 30-40 linnen skulle jag tro... nästan iaf :P meeen men! :) Det här linnet är ju lite mer som en klänning så det räknas inte :P

Hittade också en fin sommarkjol  på gina tricot. Jag hittade lite fina kläder på H&M också men hann inte handla där för då hade vi kommit försent till kören och det går ju inte :p Får kanske bli ett besök på H&M idag kanske.. vi får se :)

Kör "lektionen" gick bra och det var kul, allt sitter nu inför konserten :) Skulle vara kul att sitta i publiken också så man fick höra på hela spektaklet.. det är ju ingen liten kör vi sjunger i jag och mammsen.. det är en kör på ungefär 1000 pers.. så låter nog rätt bra ändå :) Men som tur är så ska konserten filmas så vi kan kika på den efter. kanske kan lägga en länk här också.. vi får la se :)

Nämen nu är det onsdag och här ska jobbas :P Sen ikväll efter jobbet så blir det ett träningspass bestående av zumba :) Ska bli spännande att se vad det är.. kan ju berätta mer sen om någon är intresserad.. eller.. jag lär ju skriva om det oavsett :P haha!

Ha en kalasonsdag nu!


<3


Bilder

Här kommer lite bilder från igår :)


Min middag. Ceasar sallad på Thelins. Riktigt gott! :)

Mammas middag, kyckling-thai :)

En liten smygbild från kören :)

Det var sista körtillfället för terminen igår så det bidde lite presenter :)

Det är så härligt med alla dofter nu!





<3


Vilken måndag

Jadu gårdagen gick då inte av för hackor inte! :) Har som en glad känsla som hänger kvar i luften kring mig idag :P

Jobbet igår var som vanligt, fast eftersom jag hade haft en datorfri helg hade jag sjukt många blogginlägg att roa mig med! :) Man tackar och bockar till er som bloggar så bra så jag har något att läsa om dagarna :P

Sen var det ju strålande sol också vilket alltid lyfter humöret sådär lite extra, och så märker man att det tamigtusan är sommar snart vilket då såklart höjjer humöret ääännu mer :P Sen så var det ju Ninas födelsedag igår så efter jobbet åkte jag förbi hennes jobb och överaskade med en söt rosa blombukett, hon såg ut att bli väldans glad min lilla tösabit! :) Det var väldans trevligt det, så stod vi och pratade en stund och allt var bara braa :P (himla positivt inlägg.. varnar för att det blir mer av den varan :P )

Sen mötte jag upp pojken och vi åkte hem tilsammans. Vi åkte buss istället för tunnelbana och gick av så vi fick oss en promenad i det härliga vädret. Sen händer något sjukt spännande :P Jag och pojken är nyinflyttade förortsbor nu, tidigare bodde vi ute på landsbygden där man är van vid vilda djur som står utanför dörren typ :p Men där vi bor nu blir man ju glad om man ser en fågel :P nästan så är det iaf :p Men igår då, när vi promenerade hem mellan kolonilotterna som ligger nära vårt lilla hem så hör vi hur det prasslar till i en liten dunge. Pojken tror ju att det är någon som jobbar med sin kolonilott men jag ser ju vad det är, det är en älg!! Vad är oddsen! haha! Jisses så nervös jag blev, man vet ju aldrig med älgar om dom ska vara trevliga eller attackera :P Så jag började nervöst småspringa hemåt och samtidigt kika vart jag kunde gömma mig om den skulle komma springandes, min bästa plan var att gå innanför staketet till kolonilotterna.. Medan jag skuttar runt av nervositet och speedhet så står min kära pojke och tycker att ååå så spännande vi går nääärmare och ååå så fin den är och tiitta vad kul.. suuuck! haha! jag ville ju bara springa hem :P Älgen klampar så sakteligen ut ur dungen och kommer ut på gångvägen som vi går på, sisådär 40m ifrån oss.. den tittar lite runt omkring sig och tar sedan ett enkelt litet skutt över kolonilott-staketet och springer sen vidare på sin lilla färd... och jag som tänkte att det där staketet skulle skydda mig.. jovisst :P haha! :) Jösses vilken lång historia det blev men det var det värt för spännande var det :P

Efter älg-äventyret tog vi oss hem och vilade en kort stund innan vi tog oss ut på en liten löprunda, himla mysigt att vara två när man springer runt i det fina vädret och mysiga naturen :)

Sen hade vi vår första middag på balkongen! Jättemysigt! Det var sol och varmt fram till 20-tiden och säkert lite längre. Så nu vet ni vart jag kommer hålla till på eftermiddagarna när det är fint väder :)


Där har vi min härliga måndag! :) Idag tänkte jag att det ska bli minst lika trevligt. Efter jobbet ska jag möta upp mammsen och så ska vi på sista körlektionen innan konserten på söndag :) hej vad tiden går :)

Hoppas du får en trevlig dag du som orkat läsa dig ända hit! :P (och alla andra också såklart :p haha!)




<3

juust ja!

Jag kom på att nu har jag ju också testat Marabou polka och Marabou passion/chili! Tjuhuu, nu är jag inte den som går undrandes längre och funderar över vad det är för gott alla pratar om.. nu vet jag själv hur goda dom är! Mums säger jag bara! :) Iofs älskar jag iprincip all choklad... meen men det var så gott! Gillar speciellt den med pokla-smak! Tipp topp! :)

Så går ni så som jag gick runt och undrar över om dessa nyheter är goda eller inte, tveka inte att köpa en (eller nalla av en kompis) för gott är det! :)



<3

I´m back!

Nu har jag haft en låång ledig helg! :) Har därför varit väldigt dålig på att vara här och skriva.. Eftersom jag på mitt jobb sitter vid datorn hela dagen så håller jag mig ifrån datorn en aning när jag är ledig :p

Det är så mycket sommar nu! Har alla sett det? :P Jag blir lika glad varje gång jag tittar ut! och pojken får stå ut med att jag titt som tätt utbrister: Åååh vad fiiiint det ääär! och Ååååå vad gott det luktar! :D
Älskar den här tiden på året! Nu har man sommaren att se framemot! :) tjihuu på det! :)

I helgen har man ju som vanligt hunnit hitta på massa saker att göra så man nästan är tröttare efter helgen än innan :P
I fredags firades min kära lilla Nina! :) Jag bjöd damen på middag sen gick vi ut och gjorde stan osäker en sväng ;P Det var lite tidig firning för hon fyller år idag, men på så vis har hon ju fått ha födelsedag hela helgen och det är hon värd! :D Men idag blir det ett riktigt grattis för dig raring! :) Grattis ninisen! :D <3

På lördagen skulle man ju ta det lugnt var planen.. men det var så fint väder så jag och pojken fick för oss att gå ut och promenera i solen, det blev en liten promenad på ungefär 2 timmar :p sen var man lite småtrött :) Men gyy så gött man mådde :p Sen satt vi och solade i nya utemöblerna, myycket trevligt! :)

Igår var vi ute hos föräldrarna, först hem till pojkens föräldrar och sen hem till mig, alltid lika mysigt! :)

Så massa bra har man hunnit med i helgen! Är mycket nöjd! :)

Lite bilder på det:


Middagen till Nina :) Recept här

Jordgubbar, päron, choklad fondue och glass till efterrätt :)


Bilder från promenaden i lördags :)








Det finns så mycket att fota nu för allt är så fiiint! :) haha!
Igår glömde jag tyvär kameran hemma.. trist men sant :P Men får fota extra mycket nästa gång vi åker hemåt ;P




<3


hihi

Här kommer en liten rolig historia jag fick på mailen :)


En Fe kom fram till det äkta paret och sa...

- Ni har varit ett exemplariskt gift par i 35 år nu, så nu ska jag uppfylla varsin önskan åt er.
- Jag vill resa Jorden runt med min käre make, sade frun.

Fen viftade med sin trollstav...ABRAKADABRA....!
Och vips hade fen två Jorden-runt biljetter i sin hand.

Och nu var det makens tur...
Han tänkte en liten stund och sa...

Eftersom det här kan bli lite speciellt...Och en Fe dyker ju bara upp en gång i livet...

Så...
Jag beklagar älskling, men min önskan blir den att jag vill ha en fru som är 30 år yngre än mig själv.
Frun blev mycket arg och besviken, men en önskan är en önskan..

Fen viftade med sin trollstav igen....ABRAKADABRA!
Plötsligt blev maken 90 år gammal...

Karlar är karlar
Men Feer är ändå kvinnor!


Så det kan gå! :P

<3

Gratismakeup.se

Gick precis med där. Tanken är att jag ska försöka samla ihop massa poäng och på så vis få ett presentkort eller två på exempelvis H&M m.m.. Om du är sugen på att bli medlem gå in här :)
Spännande :P




<3

Onsdag

Igår kväll var det middag med jobbet som gällde, riktigt mysigt kul och gott! :) Kul att få gå ut och vara med varandra lite utanför jobbet också. Plock till förrätt, riktigt mycket! Gott! Sen lam och klyftpotatis till varmrätt och tiramisu (stavas det så?) till efterrätt, sen höll man på att svimma av mätthet :P haha! :)

Idag är det sol igen! Wihuu! :) Det är så mysigt att gå vägen till jobbet när solen lyser upp och allt är så grönt och fint och kaninerna skuttar runt. Jag jobbar i den del av stockholm där det springer runt vääldigt mycket vildkaniner.. Inte mig emot för jag tycker dom är så sjukt söta! Vill bara ta hem en och myyysa med.. men dom brukar springa fortare än fortast när jag närmar mig :P Jag vet att de är skadedjur och att det finns alldeles för många kaniner och många gör inte annat än att hatar dom små krakarna.. men jag kan inte låta bli att le när jag ser dom skutta runt när jag traskar mot jobbet. Hade kaniner när jag var yngre så det poppar upp lite barndomsminnen om alla tokigheter man hittade på, hopptävlingar och liknande, när man ser dom små liven.. meen men nu blev det ett helt inlägg om kaniner :P

Nu blir det jobba jobba, sen ikväll kommer det över lite kompisar som vi ska bjuda på middag :) Härligt härligt!


<3

Äntligen sol!

Äntligen äntligen äntligen! Som man har längtat efter solen nu, har ju varit mulet i säker fyra dagar i rad! haha! det går inte! Men nu kikar den fram och allt ser genast mer färggrant ut, det är ju riktigt grönt ute nu! :) Då kan du ju gissa vad jag skulle vilja göra idag om du läst mina inlägg från helgen.. Jag vill inviga mina utemöbler! Men nej.... idag så ska man ju jobba hela dagen.. nästan till solen går ner.. nej men nästan.. men efter jobbet ska man ju inte åka hem heller.. idag av alla dagar ska vi ut och äta med jobbet. Det ska väl iofs bli kul och gott och mysigt.. men jag vill jag vill jag vill sitta i dom nya möblerna och bara njuuta! :P


Har du sol idag? :)



<3

Vissa människor skäms man för

Igår då när jag och fina-nina var på stan och strosade runt ser vi en man som står och hänger/lutar sig mot en vägg. Han ser ut att krampa då han rycker i hela kroppen. Och vad ser vi, jo vi ser hur massa männiksor bara går förbi, några vänder på huvuudet men de allra flesta går bara förbi utan att notera den här mannen. Ingen gör något! Han ser inte sliten ut på något sätt om man kan säga så utan han ser ut som vem som helst. Vi tycker ju såklart att det ser ut som han är i behov av hjälp så vi går utan att ens tänka på att gå vidare fram till mannen. Vi frågar hur det är och om vi ska ringa 112, han får fram ett ja så vi ringer ju. Nu när vi har gått fram så kommer några personer till fram, jag minns inte riktigt vad som hände men jag tror det var någon mer som kom fram och hjälpte oss att hålla upp mannen som nu höll på att ramla ihop. Vi får tag på sos och pratar med dom och dom säger att dom ska skicka ambulans. samtidigt kommer det några poliser, vet inte om någon hade ringt på dom eller om dom bara var i området, men dom tog över situationen.

Allt löste sig tillslut iaf, vi väntade in ambulans eftersom det var vi som ringt och mannen verkade må bättre när vi gick, det var något med diabetes tror vi.. men så det gick ju bra iaf.

Men det som skrämmer mig så mycket är alla människor som bara går förbi, och de människor som tittar men inte gör något. Det jag tänker är "tänk om det var jag" tänk om jag helt plötsligt blev jättedålig på stan och så står man där och kan inget göra själv och man får ingen hjälp.. usch usch.. läskigt..

Sen efter känner man sig ju nästan stolt som gick fram och hjälpte till.. men samtidigt tycker man att det ska man knappt bli för det ska vara så självklart.. om du förstår vad jag menar..

Jag tänker iaf inte bli en sån som inte bryr mig, jag tycker man ska följa den enkla gylleneregeln man lär sig i grundskolan: Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Vissa människor skäms man för..

Spenderar helg!

Vart tog helgen vägen? haha! Känns som om tiden rusade fram den här helgen! Sen har även pengarna rusat iväg den här helgen :P Nu har vi inhandlat dom stora sakerna som vi pratat om sen vi flyttade in för 7månader sen. I lördags köpte vi då balkongmöbler som jag skrev om sist. Älskar dom verkligen! Dock har vi ju inte haft sol än så har inte fått testa dom än :p Är lite nyfiken på balkongmattan också, hur fort den torkar upp och så.. Men den har ju dränering under så det borde torka fort.. men jag kan ju uppdatera om det sen :P
Sen när söndagen kom så inhandlades det en ny tv! Det känns helt galet :p Nu har vi haft en sån tv som är mer bred på djupet än på bredden, en sån gammal gammal sak :P Och nu har vi en stor platt sak :) Kalas! :) Sen igår kväll så åkte vi också bort mot Södertälje och köpte ett vitrinskåp som vi hittade på blocket :) Många vuxenpoäng på en och samma helg må jag säga :P Men nu blir det till att ligga lågt ett bra tag framöver.. dock märkte man ju redan igår hur fort man hittar nya saker man vill ha.. nu vill vi ju egentligen ha en ny tv-möbel... meeen det får vänta till i höst eller nästa vår :p haha! :)
Så som sagt vi har vart igång den här helgen! man känner sig knappt utvilad.. skönt att det är kort vecka, jag är iaf ledig från fredag.. måste jobba torsdag :( men bara halvdag! :)
Sen var det ju coctailparty i helgen också.. det var... intressant :P haha! :) Vi kände oss lite malplacerade, lite som om man har kommit till kompisens kompis fest som man inte riktigt var bjuden till :P Men det var många fina klänningar som vi kunde kika på iaf :P och lite läskiga kadetter som ville dansa men vi lyckades hålla oss undan, ingen av oss som kände att vi kunde dansa vals :P
Pojkens syster var där och spelade också! Det hade jag ingen aning om så det var kul att träffa henne! :) Men vi gick hem ganska tidigt.. Men nu har man testat det också :p Får se till att fixa ett eget coctailparty så man känner sig mer "inte malplacerad" om ni förstår vad jag menar.. hm.. haha! jaja!
Igår hann jag föresten också med en shopping-dag med nina! :) Det var grymt kul, har nästan lite träningsvärk i magen av allt skratt :p och nu äntligen har jag (tack nina för pushandet) köpt skorna som jag skrivit om för länge länge sen! :D wihuu! :)
Sen hände det en annan hemsk sak som får mig att skämmas för människor... men det skriver jag mer om sen. Nu lite bilder på helgens inköp! :)
<3

Lördaag!

Wihuu! Hej hopp idag är det lördag! :) En hektisk lördag som såg ut att bli sorglig men som blev bra har det varit för mig! :) Och för dig? :p
Nä jag och pojken bestämde oss för att idag ska det ske! Idag skulle vi köpa utemöbler till balkongen! :) Wihuu! Vi hade en grupp som vi siktat in oss på från Bauhaus.. som vi har varit och provsuttit i för någon vecka sen och som vi verkligen tyckte om! Sagt och gjort, vi fick med oss min pappa med hans stora bil och vi åker till bauhaus... men vad händer när vi kommer dit... jooo... möbelgruppen är slut.. Jag tror inte att någon kan ha missat hur jag genast sjönk lite extra långt ner i skorna och började skaffa mig en skön plutläpp och glansig blick.. pojken märkte det fort iaf och drog mig för att titta på alla andra utemöbler som fanns på stället.. och sepåtusan! Vi hittade en annan möbelgrupp som iofs var 500kr dyrare meeen det var det värt! :D Så nu haar vi äääntligen möbler på balkongen! En soffa, två fotöljer och ett bord i plastrotting! Wihuu! lite småsegt är det väl kanske då att det regnar idag... meeen den första dagen fom nu som det är sol ska jag slänga mig ut och bara njuta av de nya möblerna! :D Vi köpte också en balkongmatta! Mycket skönare att gå på än att traska runt på betongen! :) tack pappa för hjälpen! :)
(Här saknas dynorna, ville inte lägga ut dom i regnet :P )
Nu sitter jag och väntar på att Mia ska komma hem och ringa, vi ska över till Malou och möta upp flickorna, ha lite förfest, sen blir det coctailparty på studenternas bal :) Spännande spännade! :) Har aldrig varit på coctailparty förut.. hmm... men det måste ju vara som vilket vanligt party som helts :P eller? Haha! :) Uppdatering kommer! :)
Imorgon blir det till att träffa Ninisen! :D Sen på kvällen ska vi åka och kpa ett vitrinskåp som vi hittat på blocket! :) Spännande nu när det rör sig lite i lägenhetsmöbleringen! :) Man får ta det i omgångar ;P nä nu är det dags att rusa!
<3

woop woop!

Har hållit mig glad hela arbetsdagen! :) Nu är det snart dags att ta sitt lilla pick och pack och möta pojken och Andrea för ett gympass! Så seriöst.. erm.. eller? haha vi får se vad det blir av det hela :P Sen blir det grillningn och film! :)

Hoppas du får en toppen fredag! :)


<3

Fredag, glada fredag!

Känner mig glad idag, och det är ju inte helt fel. Att kunna känna några känslor när man vaknat vid 5.30 :P haha! :) Nämen glad som sagt. Kanske för att det är fredag? Eller för att vi hade ett väldigt roligt rep igår? Eller för att det ser ut att bli sol? Eller för att jag ska på middag hos Andrean och Eriken med pojken ikväll? Eller, och det här är ju troligast, för allt det jag nämnt tillsammans! :D Nu gör vi allt för att hålla den här känslan hela dagen!

Hjälp mig med det genom att berätta vad som gör dig glad idag? :)

 




<3

Att vara tillsammans



Haha någon som känner igen sig? Det ser iaf ut så hos mig och pojken då och då :p  Visst är det ofta så att man ringer någon och säger ska vi göra något, typ kolla film?
Hur mycket umgås man egentligen? Fast det är ju mysigt :)
Jag tycker iaf det är mysigt att slappa framför tvn med pojken eller kompisar, bara man inte alltid gör det :P

Vad tycker du? :)


<3

Bröllopsstruten

Nu har jag provat den.. jag vet inte.. den var väl ganska god. Men lite tråkig. Kanske är så negativ mot den för jag var egentligen inte jätte glass-sugen.. men hade ju köpt den så jag ville ju prova.. Nämen ganska god men ingen hit. Kolaglassen var ganska god.. vaniljgalssen med pecanöt bitarna var nog bäst.. Eller vänta, godast var nog den chokladöverdragna nöten som var på toppen! :D Den var mumsig! :) Tyckte nog att glassen var lite för stor också.. (inte likt mig att tycka att man får för mycket glass!!) Nu är jag riktigt mätt iaf :)



Men tycker nog fortfarande att magnum gold är den godaste av nyheterna jag provat hittills :)


<3

trött trött trött

usch så trött jag är... och har mer än 3 timmar kvar innan jag får gå hem.. men en sak som håller mitt humör uppe är att jag har en glass i frysen här på jobbet som jag ska äta sen ikväll :) Ännu en av de nya glassarna från GB.. Ikväll blir det en bröllops-strut :) Någon som smakat? Hoppas på att den är grym! :)

Vad gör du ikväll?


<3

löprundan

Det blev en löprunda idag... skulle bli en kort en... och det blev det väl iofs.. men kunde ha blivit en lååång en... för någon har tydligen inte lärt sig hitta i sina nya hemtrakter så någon sprang lite vilse och var tvungen att ringa pojken för vägledning.. hrm hoppsan.. men sen kom jag på rätt spår igen och slapp springa en lång omväg för att komma hem. Så kan det gå när man ska testa en ny runda :P haha! :)

men nu är det jobb som gäller resten av dagen/kvällen. woop wopp! :P

<3

Glassprovningen fortsätter

Igår när jag träffade Nina för att boka så var det ju självklart att vi skulle ha en glass till det :P Igår provade jag den nya Ben&Jerry glassen från GB.. den med vaniljglass, peanut butter och cookie dough. och så är den täckt med choklad som har cookies bitar i sig.. Jag var verkligen grymt sugen för jag har hört massa bra om den.. meeen... njae.. inte var den god inte... jag tyckte det var lite konstigt med salt nötsmak i glass.. Nä den passade inte mig iaf. Men nu är den provad. Då är det bara att gå vidare i min glassprovnings turné :P
Nu är iaf tågbiljetten bokad till rean i sommar.. hotellet bokar vi kanske idag.. den som lever får se :)
Kören med mor var riktigt kul igår! Du och jag mamma! :D Konserten kommer bli grym! ;)
Idag blir det sent jobb... får se vad jag hittar på nu på morgonen innan jobbet.. kanske en löprunda.. eller bara slappa? :P man får se :)
Vad ska du göra idag?
<3

Ledig dag

Sååå skönt! :D Blev en slapp morgon.. sov tills jag vaknade och inte kunde somna om, sen blev det frukost i någon timme :) Älskar frukost! :D
Sen kom Andrea över och fikade och pratade. Mycket mysigt :)
Har titta på några grace avsnitt också.. fick första säsongen av pojken förut så nu ska här plöjas, så bra serie! :)
Nu är jag precis hemkommen från en löprunda, så nu blir det dusch och sen lunch. Sen ska jag till Niiinisen :) Boka lite grejjor sen kör :) Det är tamigtusen en riktigt bra tisdag det här! :D
<3

mätt!

Nu är det snart dags att sova :) Tänkte först bara slänga upp receptet på middagen vi åt ikväll för det var så gott! :)
Efter en snabb promenad i solen.. eller snarare solnedgången.. så lagade vi en kasslerlåda ála viktväktarna.
Camillas Kasslerlåda (4portioner, 7points)
* 2 dl ris
* 400 g kassler
* 1 burk champinjoner
* 8 ananasskivor (vi hade bara ananaskross)
* 1 gul lök
* 1 tsk olja
* 2 dl lättmjölk
* 2 ägg
* 1 dl riven ost (max 17%)
* 2 msk senap (vi hade dijonsenap)
Koka först riset. Strimla kasslern. Hacka löken och fräs den med svampen i olja. Om du har ananasskivor så skär de i bitar.
Blanda samman det kokta riset med löken, svampen, ananasen och kasslern. Lägg i en smord ugnsform. Vispa ihop mjölk, ägg, senap och osten. Häll det över.
Tillaga mitt i ugnen 225grader i ca 25-30 min, tills äggstanningen stelnat och fått fin färg. Klart! :D
Jäättegott! :D
Nä nu är det dags att skutta i säng. Är iofs ledig imorgon (wuhuu) men är trött ändå jag :P
Imorgon satsar jag på att orka med en jogging-runda.. sen blir det nog ingen större aktivitet på dagen. På eftermiddagen ska jag förbi Nina för att boka resa och boende, för i sommar åker vi och Anjelica ner till halmstad för Linneas bröllop :)
Sen blir det kör med mammsen :) Känns som det kommer bli en bra dag.
Hörs imorgon!
<3

mat-tips

Tänkte jag kunde slänga upp ett litet mattips också! :) Pojken gjorde det här förra veckan. Så gott och något som jag brukar glömma bort att man kan göra.. men har man lite överblivna totilla-bröd efter en tacokväll, och lite philadelphiaost (naturell eller med smak) så är det här en hit: quesadillas! :D

Bred på philadephia på två tortilla-bröd, lägg på skivade tomater, skinka eller annat kött som du har hemma och krydda med lite favoritkryddor. Lägg sen ihop bröden och stek båda sidorna tills det blir varmt och det blir lite färg på dom. Strö lite ost över så det smälter och servera med en sallad och tadaa!:


Riktigt gott! :)


<3

Presenter

Igår när vi hade pojkens familj över på fika så fick vi lite presenter! :) Alltid kul! Tack tack! :)
Fina blommor, ett pengastöd, en fin skål och lite roliga produkter från äppelfrabiken, en liten mysig fabrik/butik/café som ligger ute på Färingsö. Vi fick Lingon ketchup, äppelsmör, plommon chutney och rabarber raj (te).
Lingon ketchupen fick vi tillfälle att testa redan igår kväll när vi gjorde egna köttbullar och råstekte potatis (goott!!). Det smakade spännade, och gott! :) Det smakar ju såklart inte ketchup men jag kommer verkligen använda den här som ketchup när man behöver ha det! :) mums! :)






Provade ganska lite i början som synes..men sen blev det mer :P


Tack igen för dom fina presenterna! :)

<3

Söndagsfika

Nu precis så har alla gått hem. Vi har haft lite söndagsfika hemma med pojkens familj och mormor,morfar och farfar. Lillebror och Leo uteblev dock.. Riktigt mysigt var det :) Mormor, morfar och farfar har inte varit i lägenheten förut så det var kul att få visa upp vårt lilla hem :) Jag jobbade hela förmiddagen så älsklingen fick städa och baka, det var så fint när jag kom hem! tack söt! :)


icas bullar blev det, det hann vi inte baka :P men goda var dom! :)

Men den här godingen bakade pojken själv :)


Här kommer receptet på den:

Blåbärskaka (viktväktarrecept, 15bitar, 2.5points/bit)

kakan:
* 175g rumstempererat margarin
* 2 dl socker
* 3 gg
* 3½ dl vetemjöl
* 2½ tsk bakpulver
* 2 tsk vaniljsocker
* ½ dl gräddfil
* 5 dl blåbär

Glasyr:
* 100g färskost (max 16%)
* 2 msk gräddfil
* 1 ½ msk florsocker


Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en rund bakform (24cm i diameter). Blanda margarin, socker, ägg, vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och gräddfil rejält till smeten börjar ljusna. Häll i hälften av bären och rör om försiktigt. Häll smeten i bakformen och jämna till ytan. Grädda i nedre delen av ugnen i 35-45 min.

Låt kakan svalna lite innan den stälps upp på galler. Rör samman färskost, grädfil och florsocker. Bred det på den kalla kakan. Strö över resterande bär.

Sen är det bara att moffa i sig! Jättegott och saftigt! :) Perfekt till... ja allt! :P haha! :)

Nu blir det till att vila lite.. Sen kanske jag ska ta och boka resa och boende för den kommande resan ner till kompisens bröllop i halmstad. Jag nina och Anjelica ska åka och vara med på vår bardomskompis bröllop i sommar. Mysigt :)

Hoppas ni har haft en bra helg :)


<3

våren är här!

Idag är verkligen våren här! :D Det har den väl iofs varit ett tag nu.. meen just idag så slog det mig vad grönt det börjar bli och vad ljust det är :) Idag var det riktigt härligt att gå/åka till jobbet.. eller det härliga var väl kanske inte att jobbet var dit jag skulle.. men det var härligt att komma ut så tidigt på morgonen! :) Himlen är helt blå och solen skiner och fåglarna kvittrar! Precis som det ska vara! Idag önska jag verkligen att jag hade en cykel så jag hade kunnat cykla till jobbet :)

Men iaf så är det så himla fint ute nu! Allt är sådär ljusgrönt som det är på våren! Alla buskar och träd börjar få lite färg, nästan som gröna fräknar kanske? haha! :)

Nu känns det lite trist att behöva sitta på jobbet dock.. vill ut ut ut och bara vara! :)

Så har du möjlighet till det idag så ut med dig! :D





lite blommor jag har i fönstret just nu :)


<3

igår idag och imorgon

Två årsdagen firades med några drinkar på allmäna galeriet 925 efter jobbet igår :) Mycket mysigt! Sen får det bli mer firande när vi båda är lediga, Något tips på något mysigt man kan hitta på? :)

Blev ingen brasa igår... lite synd.. gillar det där med att stå vid en brasa och bara titta och mysa och kanske sjunga en låt eler två och grilla lite korv :) Som det var när jag var liten.. meen det kan man göra en annan gång! :)

Imorse fick jag frukost av pojken (lyx!), han gick upp och gjorde fattiga riddare. Hade aldrig ätit det förut. Men nu kommer jag nog äta det ibland :p sjukt gott :) Sen blev det slappar morgon för hela slanten.. innan det var dags för mig att åka till jobbet igen :( Jobba ikväll och imorgon bitti... mindre kul.. men man får tänka pengar :P

Imorgon efter jobbet blir det fullt hus i vår lägenhet, pojkens familj och hans mormor, morfar och farfar (och leo såklart) ska komma förbi och fika lite. :) Hoppas man inte är allt för trött i ögat bara.. men det ska bli kul :) Alltid mysigt med fika :) Sen får vi ta och bjuda över min familj tror jag allt... mycket fika :p

Hur spenderar ni helgen? :)




<3