Nytt objektiv och nya uppdrag

Storebroren min har sitt eget företag som snickare. En grym sådan är han såklart ;) P Hansson Bygg heter företaget och det har han väl haft ca ett år nu. Han är så duktig han :)

Nu har jag fått bli lite inblandad i smeten också till min stora glädje. Jag ska vara hans fotograf! Han bygger lägenheter, hus och snickrar möbler m.m. Och han vill ha någon som fotar allt till hemsidan som just nu är under konstruktion. Så där kom jag in i bilden :)
Har precis fått ett nytt objektiv så jag kan fota lägeheter och hus bättre. Ett vidvinkelobjektiv, sigma 10-22 :) Testade det första gången igår i deras nybyggda lägenhet. Det var lite inflyttningstjohej så innan dess fick jag fota lite. Lägenheten är ganska liten men byggd på ett väldigt smart sätt med många compact-living lösningar.
Bilderna blev ganska bra men smart som jag var hade jag inte kollat batteriet så kameran höll på att dö och folk väntade på att få komma in. Så lite stressat var det första gången jag fotade med vidvinkel också. Ska åka dit igen snart och fota igen. Med mindre stress och när det är lite ljusare ute :)
Men här kommer iaf några smakprov..

Smart undangömd garderob

Loftsäng

Utrymmet under sängen

Egengjutet handfat

 

<3


Bebisarna!

Nu har dom fått komma hem till oss! Våra små ulltussar :) Två små råttflickor flyttade igår in hemma hos oss. En som är svart och vit och en som är grå och vit. Namn än sålänge är kexet på den som är svart/vit och smulan är den grå/vita damen :)
Nu sitter dom och sover på varandra i ett rör i buren. I två dagar ska dom få vara lite ifred och vänja sig med buren innan vi börjar klappa på dom och lyfta upp dom. Så imorgon först får dom kanske komma ut och lukta lite på oss :) Supermysigt är det och jag är så galet glad! Äntligen lite djur i huset! :)

 

 

<3


Vad är oddsen?

Idag var det dags.. Idag skulle vi bli råttägare! Vi har fixat buren. Det finns spån och mat och vatten och ett hus och massa skoj. Vi bestämmer oss i sista stund att åka och hämta nina (såklart hon ska med! ;) ) och sen ska vi åka i ilfart till råttorna och hämta hem dom.

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen nej!


Vad ser vi när vi kommer fram till bilen...? Puuuunktering! Kaaanonis! Vad glad man blir.. Helt värdelöst... Så är fortf bara stolt ägare till en.. bur...

Men imorgon! Dåå jääääävlar ska det köpas råttor! :D

Mer uppdatering då :)


<3

Fina Nina och hundarna <3

En härlig tisdagseftermiddag. Blev bjuden på nya daimglassen, riktigt god :) Och fick ta några finfina bilder på alla tre snyggingarna. Fina är ni alla!<3

Fina tuss

Lite snålt så bjuder jag enbart på två bilder av fina Andrea som togs förra helgen. Det kommer dyka upp mer när det finns mer tid och ork. Men dessa två går inte av för hackor, söt e hon! Trevlig titt ;)

 

<3


Dagens äventyr

Dagen som till en början såg ut att bli en dag spenderad i soffan med täcke över huvudet och diverse godsaker att fördriva tiden med blev allt annat än det! Idag har jag och pojken varit på äventyr. På zoo! Nu är det på gång, har varit och kikat på råttor. Vi började på en zooaffär i vinsta men där hade dom inga råttor.. nähäpp tänkte man.. då får man väl gå tillbaka till soff-planen... Meen vi blev tipsade om att kista, dom har råttor dom! Så det blev en sväng dit och en timme i djuraffären med en mycket råttälskande kvinna som berättade aaallt man kunde tänkas vilja veta, både bra och dåligt om de små liven :) Nu har vi mer att tänka på.. Men kan ju hinta om att det blir nog så att pojken har tre damer hemma framöver istället för en :P

Efter djuraffären hade jag en myycket trött pojke att forsla hem.. Tack söta för att du flänger med mig! :)
Nu får vi väl se hur lång tid det här tar.. uppdatering kommer nog :p


<3

Dripp dropp

 

<3


Husdjur?

Har på senaste funderat på husdjur igen.. Har flera nätter i rad drömt om hundar, men vet att en hund är inget för mig just nu. Jag har inte riktigt tiden.. trist men så är det. Sen har jag tänkt på katt.. Men jag vet inte.. Hamster... Nja.. Massa underingar hit och dit. Sen igår fick jag en ny lite fluff jag är sugen på. På tips av Ninisen ;) Så det som är på tapeten nu är... bambadabambadaaaa: Råtta :)

Första tanken va: Men neeej! men sen ju mer vi pratade om det och ju mer jag har kikat så blir jag mer och mer sugen! :) Men måste läsa lite till känner jag.. Och övertala den där kära pojken jag bor med :p

Någon som vet något om att ha råttor? :)


<3

Lilla larven

 

 

<3