Lite lugnare

Ja nu är man lite mindre stressad iaf. I söndags tog jag mig i kragen och tog en sväng in till centrum och lyckades bocka av nästan hälften av alla på min julklappslista :) Det känns så skönt! Tror aldrig jag har köpt julklappar såhär tidigt. Kanon :)

Nu är det dags att ge sig ut i denna galna kyla för att traska till bussen. Mot jobbet med andra ord. :)<3

Snö och lite stress

Nu börjar vintern ta sig känner man allt.. snön lägger sig och ligger kvar allt längre för varje gång det snöar.. kallt är det också.. för kallt? kanske lite.
Märkte också idag att hej hopp jösses nu är det bara en månad kvar till jul! Jaeklar vad stressad jag blev.. Jag har ju knappt tänkt på julen.. inte mer än allt det mysiga.. nu börjar man ju komma ihåg att det finns en hake bakom det lugna mysiga på själva julafton.. och den haken är stressen som ska leda fram till lugnet.. julklappar och julpyssel och man ska hinna träffa alla och dricka glögg och mysa och ge julklappar som man helst redan ska ha köpt och man ska ha en bra tanke med allt man ger annars blir det ju onödigt.. och så ska man ju hinna köpa dom också ja.. när då? slutar man 17 så hinner man ju knappt in till stan innan alla affärer har stängt. och på helgen vill man ju vila och ta igen sig.. inte flänga runt och stressa så man är trött igen när måndagsmorgonen rullar in.. meeeen men.. var bara tvungen att skriva av mig lite. kanske släpper det lite nu. vi märker ;)


<3

Hurra för alla pappor!

Farsdag idag och papporna har blivit firade. Vi har firat pojkens pappa, farfar och morfar i början av dagen. Vi var och åt brunch ute på ön. Galet gott och supermysigt. Tycker jag höll mig ganska bra iaf så mådde inte jättedåligt när vi gick därifrån. Hade en smula magknip bara.. Sen bar det av hem till mina föräldrar där vi firade min pappa med en väldigt god middag. Sååå ätit har vi gjort för en månad framåt.. :P meeen man lär väl vakna imorgon och vara hungrigare än någonsin :P Men är inte det härligt så säg ;)
Men hurra för alla pappor och såklart hurrar jag extra för min pappa. Du är bäst! :)


<3

Härliga helg, igen :)

Så har man ännu en gång en härlig helg! Igår hade jag en helmysig kväll hemma hos ninisen. God middag, massa godis och idol. Kan ju inte bli dåligt!
Och idag har jag också haft en kanondag! Jag började med lite träning imorse. Därefter blev det långfrukost och "how I met your mother"-maraton. Nu börjar vi komma in i serien och den är riktigt bra :)
Efter en slappardag blev det bowling och middag med nina och kim. Riktigt kul, även om jag förlorade... :P meeeen jag är inte bitter :P Middag åt vi på en italiensk restaurag, Caprie Due. Och hej vad gott det var :)
Nu sitter vi ute på ön hos pojkens föräldrar och myser. Ska dricka lite te och prata innan det blir dags att sova. Imorgon är det farsdag och det ska vi allt ta och fira. Vi ska bruncha med jonas familj och sen äta middag med min familj. Så matkoma here we come! :D Kommer nog bli kaaanonis! ;)

Nej nu ska här mysas!
<3

Kräftskiva, bättre sent än aldrig!

Igår hade vi kräftskiva hemma och kalasade på kräftorna vi fångade i augusti :) Gott gott var det!

<3

Liten Halloween hos Caroline och Tim

Igår kväll var jag och pojken hemma hos Caroline och Tim och halloweenade oss. Det var länge sen sist jag firade halloween.. tror jag... minst ett år sen iaf :P Det var riktigt kul att klä ut sig! Jonas fick byta utklädnad för den första masken blev för varm, så han fick också bli zoombie. Tycker nog allt vi blev lite läskiga, eller hur?

Tack för igår! :)
Nu ska här städas lite i lägenheten sen bär det av ut till färingsö för en väldigt försenad kräftskiva! Bättre sent än aldrig ;)

<3