Pink<3

Liten rackare<3


Bergö och ny app

Helgen har spenderats på Bergö med Jonas, En solig lördag fick vi med mycket vila. Idag var det mest grått och kallt så det blev en ganska tidig hemfärd. Har hittat en ny kamera-app till telefonen, retro camera. Här kommer lite bilder. :)
<3


Och en lite större ormFör snart två veckor sen berättade jag om när ungefär hundra bilder försvann från mitt minneskort.. Förra helgen, på min födelsedag, var jag och pappa ute i skogen igen. Och jag hade kameran med såklart. Och då träffade vi på ännu en orm! Större en den vi träffade på helgen innan. Tokigt kanske att bli glad över det, utan kameran i handen hade jag nog bara blivit rädd.. Meen ser man en chans till en fin bild så blir man ju glad :) Så fram till ormen klampade jag och fick iaf några bilder på det lilla livet! :)


<3


En liten svamp..
<3


Fin present

Här är en av de fina presenterna jag fick i helgen. Som jag har babblat om att jag vill ha blommor på balkongen. Mest har jag tjatat om det med Nina.. Så vad fixar hon inte till min födelsedag bästa fixaren? Hon fixar en hel blomlåda full med vackra blommor, blå och rosa som vi, som ska hålla sig hela hösten och pryda min ballkong! Och två av blommorna kommer hålla hela livet!:D Tack tack tack tack! Nu hänger den så fint på räcket och gör mig glad varje gång jag tittar ut :)


<3

 


Sockerchock!

Lite bilder blev det ju iofs igår. Inte på någon person.. Men på alla sötsaker! Tror alla drabbades av någon form av sockerchock under gårdagskvällen som var på kalaset :P Jag och Nina bakade cupcakes, chokladmuffins fyllda med nutella och en vitchoklad frosting på ;) Patrik och Mia stod som vanligt för tårtorna och det blev en chokladtårta med jordgubb- och dumlemousse, och en gräddtårta fylld med mascarpone och skogsbär! Awesome!!Sen vill jag också passa på att tacka för alla presenter!! Tack alla ni fina! :D

<3


Glad helg!

En glad helg har jag den här helgen! Imorgon är det min födelsedag och det började jag smygfira igår. Då hade jag många underbara vänner över på lite kalas. Är jätteglad att ni kom allihop och gjorde min fredagkväll! :D Tack tack tack! Tyvärr var inte kameran med under kvällen... Något jag ångrar nu.. Men jag har många fina bilder i huvudet! :)
Idag är det kräftskiva ute på ön som gäller! Med familjen och jonas familj och kära grannar :) Nu ska vi festa på våra egenfångade kräftor! Det ska bli supermysigt och vädret har vi ju tur med också så det känns perfekt!
Och imorgon är det som sagt min födelsedag och den ska med största sannolikhet mest spenderas i viloläge med familjen. Det känns helt perfekt faktiskt! :)

Måste bjuda på några bilder från förra helgen när jag fotade åt min käre bror och jag fick även fota min käre bror i egen hög person! Man tackar :P<3


Andrea igen

Ännu en på fina andrea

 

<3


...

Sitter här och är både glad och ledsen.. Glad över att jag har haft en så mysig helg, med fest, marknadsmys, familjemys, skogspromenad och fotoprojektet med Patrik är äntligen igång... Men så är jag lite ledsen också.. Skulle ladda över alla helgens bilder nu när vi kom hem.. Och så har det hänt något, jag vet inte vad.. Men det saknas lite drygt hundra bilder från när jag och pappa var i skogen idag.. Det känns så himla tråkigt.. Det är verkligen inte varje dag man spenderar en timme i skogen med pappa och vi fotar och han låter mig byta objektiv tusen gånger och fota alla svampar innan dom ska plockas.. Och så stötte vi på en orm.. Och en spindel i ett fint nät i ett så fint ljus som vi stod och försökte få till en bra bild på i säkert 10 minuter.. Men nu är dom borta.. Finns inte alls. Några bilder är ju kvar.. Men mitt i där bland skogsbilderna är det bara en stor lucka.. Nu är det ju inte så att jag fotat något bröllop som bara händer en gång och man kan inte göra det igen.. Men det känns iallafall riktigt tråkigt. Usch.. Men det ger väl en anledning till att snart bege sig ut i skogen med pappa snart igen :) Här är iallafall några bilder från dagens skogspromenad.<3