Thailändsk kycklinggryta (viktväktarna)
4 portioner, tillagning ca 40 min.
4 kycklingfiléer á 125g
1 tsk flytande margarin
1 msk soja
2 morötter
1 purjolök
1 gul paprika
1 msk riven ingefära
½ lime
1 dl hönsbuljong
salt och svartpeppar
Skär kycklingen i strimlor och fräs i margarin tillsammans med soja, krydda och lägg upp på en tallrik. Skär morötterna i skivor och purjolöken i ringar, fräs i grytan, tillsätt ingefära. Dela paprikan i mindre bitar tillsätt mot slutet. Lägg i kyckling, pressad lime och buljong. Smaka av med salt. Servera med ris
ca 5points
Väldigt gott och lätt att laga :)
♔ Helena Ljunggren
Så himla gott!
♔ Madde
Tackar roligt att höra och det hoppas jag att du gör;)
Ser riktigt gott ut, ska man kankse ta o testa ikväll:) Duktig du är som äter enligt viktväktarna!
♔ Eleonore
Hihi ja hembakta bullar är alltid det bästa, specielt mammas :D
Den där grytan såg enormt god ut! Kul att den är nyttig och lätt med :)
♔ Hanna
Jag är inte så mycket för Thai-mat, men det där såg gott ut^^